Έρχεται το λευκό iPhone 4

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Το iPhone 4 κυκλοφορεί σχεδόν ένα χρόνο, ακόμα όμως δεν έχουμε δει την έκδοση με λευκό σασί. Η Apple συνάντησε αρκετά προβλήματα στην κατασκευή του λευκού iPhone 4 κι έτσι χρειάστηκε να κάνουμε λίγη υπομονή. Ή μάλλον, πολλή υπομονή. Εδώ που τα λέμε, το λευκό iPhone 4 έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο “Γιοφύρι του Cupertino”. Να, όμως, που υπάρχει φως στον ορίζοντα!

Οι πληροφορίες από το εσωτερικό της Apple αναφέρουν ότι η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα, λίγο μετά το Πάσχα δηλαδή. Έτσι, θα έχουμε κάτι να ασχοληθούμε μέχρι το iPhone 5, το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να παρουσιαστεί πριν το φθινόπωρο. Το ρεπορτάζ λέει ότι το επόμενο iPhone μπορεί να ανακοινωθεί το Σεπτέμβρη και θα διατεθεί στην αγορά πριν τα Χριστούγεννα.

Ήταν, βέβαια, παράδοση να έχουμε καινούργιο iPhone κάθε Ιούνιο, αλλά όπως διδάσκουν και οι κολοσσιαίες φιγούρες του ελληνικού ποδοσφαίρου “οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπάνε”…

Πηγή: t3mag


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".