Διαδικτυακή καμπάνια κατα της BP με..βουβουζέλες!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον inBlogger

Ονομάζομαι Θάνος! Είμαι ιδρυτής του w24.gr - του πρώτου ελληνικού SEO forum και ιδιοκτήτης του inBlog.gr - του ελληνικού webmaster και SEO Blog . Μέσα στα ενδιαφέροντα μου είναι το SEO, το internet- και affiliate marketing, το Social Bookmarking και το.. Drupal. Αγαπάω και το wordpress. Εαν είστε Affiliate, δείτε όπωσδήποτε το TAW - Best Affiliate Programs.


Η ολιγορία που επιδεικνύει ο πετρελαϊκός κολοσσός BP στον περιορισμό της πετρελαιοκυλίδας  στον κόλπο του Μεξικού και το γεγονός πως εως τώρα δεν έχουν παρθεί σημαντικά μέτρα εναντίον της εταιρίας προκάλεσε τον Adam Quirk, ένα βιντεοπαραγωγό απο τη Νέα Υόρκη να ξεκινήσει μέσω διαδικτύου μια ιδιαίτερα πρωτότυπη κίνηση!

“Θα αγοράσουμε 100 βουβουζέλες(αυτές που προκαλούν εκείνο τον θόρυβο μέλισσας στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής) και θα προσλάβουμε 100 εθελοντές απο το Craiglist να φυσάνε με αυτές για ένα 8ωρο μπροστά στα κεντρικά γραφεία της BP στο Λονδίνο! Οι εθελοντές θα το κάνουν αυτό κάθε εργάσιμη ημέρα μέχρι να σταματήσει η διαρροή και να διορθωθεί το πρόβλημα!

Ο Quirk συγκέντρωσε 4000$ δολλάρια απο δωρεές προκειμένου να πετύχει το στόχο του και να καλύψει τα έξοδα.

Δείτε τη σελίδα αυτής της έξυπνης κίνησης εδώ


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".