Εναλλακτικές λύσεις του Photoshop

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον zeoz

altintro
Ο καθένας ξέρει το Adobe Photoshop. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ακριβά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας που μπορείτε να αγοράσετε. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντ ‘αυτού και διατίθοντε δωρεάν.


Cross-Platform

Gimp

Inkscape

Windows

Paint.Net

Pixia

Mac

Seashore

ChocoFlop

Online

Snipshot

Picnik

Pixlr

Pixer.us


Υπάρχουν πολλές περισσότερες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, αλλά αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα εκεί έξω. Εάν ξέρετε κάποιο που δεν είναι στη λίστα παρακαλούμε να μοιραστείτε στα σχόλια.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Εναλλακτικές λύσεις του Photoshop


  1. Πολύ καλό άρθρο.

  2. wraio ar8ro. tosa dwrean ergaleia kai kala ergaleia!
    cool.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".