Εντυπωσιακή άνοδος για το Chrome

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων, Global Stats , ο browser της Google παρουσιάζει σταθερή άνοδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Chrome είναι ο μόνος που παρουσιάζει άνοδο σε αντίθεση με τους άλλους browser, οι οποίοι εμφανίζουν πτωτική πορεία, καθώς ο Chrome σε διάστημα ενός χρόνου εμφανίζει άνοδο της τάξεως του 11,41%.

Σε αντίθεση με τον Chrome, ο Firefox της Mozilla και ο Internet Explorer της Microsoft, παρουσιάζουν πτώση του 2,81% και 9,28% αντίστοιχα.

Στην μάχη των browser είναι και ο Opera, αλλά με πολύ μικρό ποσοστό στην μάχη, και με μία αμελητέα πτώση του 0,17%.

Η πορεία του Chrome σε διάστημα ενός χρόνου ήταν συνεχώς ανοδική, ενώ του Firefox και του IE παρουσίαζαν ορισμένες μικρές διακυμάνσεις.

Ορίστε και το γράφημα της έρευνας:

Πολλά χαμόγελα, λοιπόν, στα “στρατόπεδα” της Google βλέποντας άλλη μία επένδυση τους να γίνεται ανταγωνιστική!


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".