Εφαρμογή Android για χακάρισμα λογαριασμών!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Η κατάσταση είναι φανερό ότι έχει αρχίσει να ξεφεύγει με ότι αφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο…

Ένας Πολωνός φοιτητής, ανέπτυξε μία εφαρμογή για το λειτουργικό σύστημα Android, η οποία δίνει στον κάτοχο της συσκευής τη δυνατότητα να χακάρει λογαριασμούς Facebook!

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή επιτρέπει την μη εξουσιοδοτημένη είσοδο σε λογαριασμούς που τρέχουν στο οικείο Wi-Fi δίκτυο. Με άλλα λόγια, ο επίδοξος hacker μπαίνει σε ένα ασύρματο δίκτυο και από εκεί μπορεί να μπει στα accounts όσων είναι στο Facebook εκείνη τη στιγμή χρησιμοποιώντας το ίδιο δίκτυο.

Η εφαρμογή δουλεύει ακόμα κι αν το Wi-Fi δίκτυο είναι κλειδωμένο με WEP ή WPA/WPA2.

Δε δουλεύει, όμως, αν το υποψήφιο θύμα μπαίνει με ασφαλή σύνδεση (https). Η ασφαλής σύνδεση είναι μια επιλογή διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Facebook και του Twitter, αλλά δεν είναι η default επιλογή.

Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι, ο developer λέει ότι η εφαρμογή διατίθεται για “εκπαιδευτικούς σκοπούς” και καλεί τον κάθε ενδιαφερόμενο να μη τη χρησιμοποιήσει αν είναι παράνομη στη χώρα του…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δουλεύει και σε άλλες υπηρεσίες, όπως το Twitter, το YouTube και το Amazon.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".