Η Google Σκέφτεται να Αλλάξει τη Θέση των URLs στα Οργανικά Αποτελέσματα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Πρόσφατα διάβασα στο webmasterworld σχετικά με την νέα αλλαγή που σκέφτεται να κάνει η Google στα urls που εμφανίζονται στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Όπως όλοι γνωρίζουμε τα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζουν τον τίτλο της ιστοσελίδας πρώτα, έπειτα την περιγραφή και ακριβώς από κάτω το URL. H Google όμως σκέφτεται να το αλλάξει αυτό απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα. Παρακάτω παραθέτω μία εικόνα για το πως σκέφτονται να εμφανίζουν τα οργανικά αποτελέσματα.

Κάποιοι βέβαια τους αρέσει περισσότερο, ενώ κάποιους άλλους λιγότερο αυτή η νέα εμφάνιση.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Η Google Σκέφτεται να Αλλάξει τη Θέση των URLs στα Οργανικά Αποτελέσματα


  1. Νομίζω είναι πιο πρακτικό και “εύκολο” για το μάτι έτσι!

  2. Σε γενικές γραμμές η Google πάντα προβαίνει σε μελέτη πριν προβεί σε αλλαγές. Και εγώ πιστεύω ότι είναι μία πιο σωστή κίνηση.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".