Πολύ σύντομα, θα είναι κοντά μας το Starcraft 2

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


To πολυαναμενόμενο παιχνίδι Starcraft 2, το οποίο το αναμένουν για περισσότερα από δέκα χρόνια οι λάτρεις του PC Gaming, θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Σε 5 ημέρες για την ακρίβεια, στις 26/7/10,  το παιχνίδι θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από τα καταστήματα Πλαίσιο και όπως όλα δείχνουν υπάρχουν πολλοί θαυμαστές που το περιμένουν και είναι έτοιμοι για ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Την κανονική και την Collectors Edition, η οποία θα υπάρχει σε περιοσμένα αντίτυπα και θα τηρήται σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τα κουπόνια που θα μοιραστούν στα καταστήματα του Πλαισίου στις 23:00 στο event που θα πραγματοποιηθεί.

Η αρχική τιμή του, θα είναι 60€ και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε εδώ .


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".