Συγχρονίστε το iphone calendar με το Google calendar με NemusSync

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον kostasm

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα & Τηλεπικοινωνίες από το πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι συνεργάτης του ΤΕΙ Κρήτης.


NemusSync

iphone,NemusSync,Google,Calendar

Συγχρονίστε το ημερολόγιο του iPhone με το Google Calendar με NemusSync, μια δωρεάν εφαρμογή για jailbroken iPhones και iPod touches.

Το NemusSync αντίθετα με άλλες εφαρμογές δεν απαιτεί GooSync ή άλλο go-between app για να λειτουργήσει. Mπορείτε να επιλέξετε αν το sync είναι το one or two way και ποιο από τα Google Calendar σας θα είναι το default. Το πρώτο sync διαρκεί συνήθως πολύ, αλλά τέλος τα διπλότυπα ή άλλα ενοχλητικά προβλήματα συγχρονισμού.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι:

1. Μια σύνδεση Wi-Fi.

2. Installer App ή Cydia.

3. Το IPhone θα πρέπει να είναι jailbreaked.

4. Η Time Zone στο iPhone σας και στο Google Calendar πρέπει να ταιριάζουν


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".