Μεταφέρτε τους Φίλους σας από το Facebook στο Google+

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Σε ένα άρθρο του ZNET διάβασα για ένα extension του Google Chrome το οποίο μας έδινε τη δυνατότητα να κάνουμε export τους φίλους μας από το Facebook (email, στοιχεία κλπ) και να τα χρησιμοποιήσουμε όπως θέλουμε. Αρκετοί το χρησιμοποίησαν για να κάνουν export τους φίλους  τους και να τους μεταφέρουν στο Google+, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του Facebook, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Ενδιαφέρον προκαλούν τα σχόλια, τα οποία δείχνουν λεπτομερείς τρόπους για το πως να εξάγουμε τελικά τους φίλους μας από το Facebook στο Google+. Αρχικά μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα yahoo account και να μεταφέρουμε όλες τις επαφές μας σε αυτό το λογαριασμό. Έπειτα, μπορούμε να μεταφέρουμε τους φίλους μας από το yahoo στο Google+ μέσω της λειτουργίας find and invite.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

4 Σχόλια στο Άρθρο “Μεταφέρτε τους Φίλους σας από το Facebook στο Google+


  1. Ήταν που ήταν το facebook time eater για πολλά άτομα… τώρα θα έχουν να ασχολούνται όλοι με δύο social networks.

    Εκτός αν πατώσει κι’αυτό όπως το wave…

  2. Βασικά δύσκολο να χτυπήσει το Facebook. Δυστυχώς δεν παρέχει τίποτα ουσιαστικά καινούριο σε σχέση με το Facebook. Το Facebook, αλλά και το Google όταν πρωτοβγήκαν έφεραν επανάσταση και τα δύο στον χώρο τους. Το Google Plus ουσιαστικά είναι κάτι που μοιάζει με το facebook. Αν δεν καταφέρει να φύγει από αυτό τον χαρακτηρισμό, πολύ απλά θα έχει την ίδια μοίρα με τα υπόλοιπα αποτυχημένα projects της Google…

  3. μεταφορες on said:

    Βασικά πιστεύω πως η Google όσο και μεγάλη – δυνατή και καινοτόμα εταιρεία να είναι θα είναι πάντα κάποια βήματα πίσω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Διότι ακόμα και καλύτερο ίσως να γινόταν το Google plus από το facebook πάντα δα δεχόταν άμεση απάντηση από αυτό. Και δεδομένου πως σε επίπεδο social media το facebook έχει τον κόσμο τελικά ποτέ ο κόσμος δε θα προλάβαινε να μεταφέρει την πραμάτια του στο Plus. Αφού απέτυχε και η έξυπνη και φυσικά προκλητική κίνηση, που αναφέρει το άρθρο για μεταφορά μέσω plugin στο chrome, η Google πρέπει να σκεφτεί πολύ την επόμενη κίνησή της..

  4. Ενημερωτικά Γράμματα on said:

    Θα φάνουν στην συνέχεια η δυνατότητες του κάθε Social NEtwork , αν αναλογιστούμε ειδικά το πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει σε θέμα ρευστότητας μπορουμε να καταλάβουμε και την μετέπειτα συνέχεια.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".