Προσοχή στο τι δημοσιεύετε στο Facebook!!!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Προσοχή στο τι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα!

Πολλοί θεωρούν αυτονόητο το ότι δεν πρέπει να ανεβάζουν στο διαδίκτυο προσωπικά τους στοιχεία που αργότερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από επιτήδειους για κακό σκοπό, που θα σας βλάψει ή θα σας εξαπατήσει. Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα όσα ακούγονται συχνά, και ανεβάζουν ασταμάτητα φωτογραφίες τους από όπου και αν βρίσκονται, ή δημοσιεύουν την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται, με ποιούς βρίσκονται, και άλλα παρόμοια. Εάν παρατηρήσατε, αυτά που περιέγραψα αποτελούν και λειτουργίες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου Facebook.

Κάνοντας χθες την καθημερινή μου περιήγηση στο διαδίκτυο για να ενημερωθώ για διάφορα νέα, πριν ξεκινήσω τις καθημερινές μου εργασίες, διάβασα μία είδηση στο Mashable, για ένα περιστατικό που συνέβει στην Αυστραλία.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβει σε μία 17 χρονή κοπέλα, η οποία καθώς βοηθούσε την γιαγιά της να μετρήσει τις οικονομίες της, ανέβασε μία φωτογραφία στο Facebook που απεικόνιζε τα λεφτά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλέψουν τους γονείς της κοπέλας, καθώς οι κλέφτες έκαναν ένα λαθάκι, και αντί να πάνε στο σπίτι της γιαγιάς, πήγαν στο σπίτι των γονιών της κοπέλας, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν ένα μικρότερο ποσό.

Επομένως, προσοχή στο τι πληροφορίες μοιράζεστε στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα καθώς δεν είστε τόσο ασφαλείς όσο νομίζετε!


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

4 Σχόλια στο Άρθρο “Προσοχή στο τι δημοσιεύετε στο Facebook!!!


  1. Έχουν συμβεί και άλλες φορές αντίστοιχα περιστατικά στο παρελθόν. Αν είσαι ηλίθιος, τότε θα την κάνεις την πατάτα είτε βρίσκεσαι Online, είτε offline.

  2. Δεν ξέρω εάν είναι πάντα θέμα ηλιθιότητας. Πολλές φορές είναι θέμα άγνοιας και έλλειψης γνώσεως σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.
    Βέβαια, καλό είναι εάν δεν ξέρεις να μην βιάζεσαι και να προσπαθείς να μάθεις πρώτα.

  3. Μπα. Τέτοια πράγματα είναι καθαρά θέμα ηλιθιότητας 😛

  4. Δε θα ειχε γραψει στο status της: ‘At granma house’ lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".