Subscribe:Posts Comments

Είστε εδώ: Home » Επικαιρότητα, Τελευταία άρθρα » Μετατρέψτε την ασύρματη κάρτα σας σε wifi hotspot

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Προώθηση Ιστοσελίδων

Software Wi-Fi HotSpot – ConnectifyΠρόγραμμα για virtual wi-fi hotspot

To Connectify είναι ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows 7 το οποίο μετατρέπει την ασύρματη κάρτα σας σε  software router. Μετά τη λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής, το Connectify αξιοποιεί την Wi-Fi κάρτα για τον ασύρματο διαμοιρασμό της διαθέσιμης σύνδεσης internet (cable modem, cellular card, ή ακόμα και το Wi-Fi δίκτυο που χρησιμοποιείτε).

Με την χρήση του προγράμματος Connectify επιτρέπετε σε τρίτες Wi-Fi συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές, έξυπνα τηλέφωνα, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής να συνδέονται στο Connectify Wi-Fi hotspot όπως ακριβώς  και σε οποιοδήποτε άλλο Wi-Fi hotspot.

Το πρόγραμμα προσφέρει ασφαλή πρόσβαση μέσω WPA2 Encryption, είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της ακτίνας του ασύρματου δικτύου σας. Τέλος ξεχάστε το επιπλέον υλικό όπως δρομολογητές, πρίζες, καλώδια και φορτιστές.

Περισσότερες πληροφορίες: Connectify virtual Wi-Fi hotspot

About the author

Theodoros Dionysiou wrote 33 articles on this blog.

Ο Θεόδωρος Διονυσίου είναι ιδρυτής της NWD - Web Design Cyprus και ειδικεύεται στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων - SEO Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Novel Web Designs, και ως μηχανικός δικτύων. Έχει λάβει διπλώματα Computer Science και Networks and Telecommunications από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Προώθηση Ιστοσελίδων


Αφήστε ένα σχόλιο


© ifeed.gr team 2010 · Subscribe:ΆρθραΣχόλια