Προφίλ

ifeed.gr: Εκμάθηση – Ενημέρωση – Μαθήματα

ifeed, μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στην ενημέρωση και στα δωρεάν μαθήματα.


Καλωσορίσατε στο ifeed.gr μια διαδικτυακή κοινότητα αφιερωμένη στην ενημέρωση και στην παροχή μαθημάτων σε άτομα όπως εσείς. Μέσω του πλούσιου περιεχόμενου που παρέχουν οι συντάκτες μας, μπορείτε να ενημερωθείτε σε ποικίλα θέματα, να βελτιώσετε τις γνώσεις σας μέσα από τα δωρεάν μαθήματά μας, και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Σκοπός μας είναι να ενημερωθείτε, να μάθετε και πιθανότατα να εφαρμόσετε αυτές τις γνώσεις – μαθήματα στην καθημερινότητα σας. Όλοι οι συντάκτες του ifeed πιστεύουμε βαθιά στην δια βίου μάθηση και πιστεύουμε ότι τα μαθήματα και η μάθηση γενικότερα είναι πραγματική δύναμη, η οποία πρέπει να ανήκει σε όλους μας. Στόχος μας είναι να σας ενημερώσουμε με ότι γνωρίζουμε, ώστε να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας.

Θεωρούμε ότι όλοι έχουν την εσωτερική δυνατότητα να βελτιωθούν και να μάθουν, και μέσα από το ifeed σας παρέχουμε αυτή την άμεση κατανόηση πάνω στην εκμάθηση και την ενημέρωση σας. Μέσα από την ενημέρωση και τα διάφορα δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα, ευελπιστούμε να σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, με τα οποία θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Δεν στοχεύουμε μόνο στην παροχή γνώσης, αλλά και στη βελτίωση της αυτοπεποίθησης σας.

Το ifeed.gr αποτελεί μία πρωτότυπη – πρωτοποριακή ενημερωτική και μαθησιακή κοινότητα, με αρκετούς ειδικούς, παθιασμένους να μεταδώσουν τις γνώσεις τους σε εσάς. Στο ifeed παρέχουμε ενημέρωση και πρακτικά μαθήματα, ώστε  να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τις καθημερινές εργασίες και ασχολίες σας, όπως για παράδειγμα: “πως να επισκευάσετε τον υπολογιστή σας”, “τι να προσέχετε στις διαδικτυακές σας αγορές”, “πως να χρησιμοποιήσετε διάφορα προγράμματα” και αμέτρητα άλλα βοηθήματα.

Στόχος ifeed

Στόχος των συντακτών της ενημερωτικής ιστοσελίδας ifeed είναι η έγκυρη ενημέρωση και η παροχή ποιοτικών μαθημάτων, σε άτομα που πραγματικά αγαπούν την μάθηση και επιθυμούν να ανανεώνουν τις γνώσεις τους. Σκοπός μας, είναι να δημιουργήσουμε τα κατάλληλα μαθήματα για άτομα όλων των ηλικιών και να προσδίδουμε έτσι, ίσες ευκαιρίες εκμάθησης σε όλους τους αναγνώστες μας. Πιστεύουμε ότι μέσω της απόκτησης γνώσεων και ανάπτυξης δεξιοτήτων, όλα τα άτομα μπορούν να επιτύχουν.

Ιστορία ifeed

Από τη πρώτη μέρα δημιουργίας του, τον Ιούνιο του 2010, το ifeed αποτελεί μια κοινότητα αφοσιωμένη στην παροχή ποιοτικών ενημερώσεων και μαθημάτων για τους επισκέπτες μας. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τις ικανότητες και για τους στόχους μας, καθώς επίσης και για τη δυνατότητα να παρέχουμε δωρεάν μάθηση και ενημέρωση σε άτομα όλων των ηλικιών, πάνω σε μία ευρεία λίστα θεμάτων, έχοντας πάντα στον ορίζοντα μας τη διατήρηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες μας.

To ifeed.gr αποτελεί μία συλλογική προσπάθεια ατόμων, που έχουν ως στόχο να σας διδάξουν αλλά  και να διδαχτούν από εσάς, ώστε να οδηγηθούμε μαζί σε ένα υψηλότερο επίπεδο γνώσεων. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε.

Λέμε ναι στην δωρεάν μάθηση.