SEO Book (Βιβλίο για SEO)

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από εσάς έχετε διαβάσει αρκετά βιβλία πάνω στο seo, τα οποία όμως σας βοήθησαν ελάχιστα ή και καθόλου. Για κάποια από αυτά επίσης πληρώσατε ένα σεβαστό ποσό για να τα αγοράσετε. Αυτό που διαπιστώσατε, είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις αναφέρουν γενικά και αόριστα πράγματα, τα οποία ελάχιστη σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Σίγουρα ο χώρος του ελληνικού διαδικτύου βρίθει από αμέτρητα τέτοια παραδείγματα. Δυστυχώς, λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν αρκετοί seoists, υπάρχει μια προσπάθεια να αποκρυφτούν διάφορες τακτικές ή να υπάρξει παραπλάνηση προς το ευρύ κοινό.

Εγώ και η ομάδα μου λοιπόν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το blog, το οποίο αναφέρει προχωρημένες τακτικές seo και link building. Επίσης, δημιουργήσαμε τον παρακάτω οδηγό seo, ο οποίος σας παρουσιάζει βήμα βήμα, αποτελεσματικές μεθόδους link building, οι οποίες μπορούν να συντρίψουν και τον πιο σκληρό ανταγωνισμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και αποκτήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το eBook Αποτελεσματικό Link Building!

seobookΑς ανάψουμε τις μηχανές μας…

Φτιάξατε λοιπόν την πρώτη ιστοσελίδα σας, καταχωρήσατε το domain name της αρεσκείας σας και αφού την ανεβάσατε σε έναν web server, περιμένετε να δείτε επισκέπτες και φυσικά έσοδα.

Ο καιρός περνάει και συνειδητοποιείτε ότι όσο εντυπωσιακή και να είναι η ιστοσελίδα σας, δεν υπάρχει κανένας επισκέπτης. Συνειδητοποιήσατε λοιπόν ότι απλά η κατασκευή της ιστοσελίδας σας, δεν είναι αρκετή για να σας φέρει έσοδα. Τι κάνετε λοιπόν; Την αφήνετε και πετάτε στον κάδο απορριμμάτων τις ώρες και τα χρήματα που χάσατε ή είστε διατεθειμένοι να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σας και φυσικά τα κέρδη σας;

Σκεφτείτε να βρισκόσασταν στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης για όρους όπως δίαιτα, κατασκευή ιστοσελίδων, ρούχα κλπ. Φανταστείτε τα κέρδη που θα μπορούσε να έχει η επιχείρηση σας, από αυτή φθηνή μορφή διαφήμισης.

Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να τονίσω ότι όπως όλες οι μορφές διαφήμισης, έτσι και το seo, δεν είναι δωρεάν όπως πολλοί ισχυρίζονται. Ανάλογα λοιπόν με τις λέξεις που θα στοχεύσετε, θα χρειαστείτε και το αντίστοιχο χρηματικό ποσό για την αγορά κάποιων εργαλείων, domain, hosting και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί και το πιο σημαντικό απ’ όλα, θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να το επιτύχετε. Αν λοιπόν είστε διατεθειμένοι να κερδίσετε από το διαδίκτυο, θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα και αρκετό από το χρόνο σας. Εδώ ισχύει και η παροιμία, για να πάρεις, πρώτα  πρέπει να δώσεις. Αυτό που χαρακτηρίζει το seo, είναι ότι είναι μία οικονομική μέθοδος για να κερδίσετε από αυτό.  Σε καμία περίπτωση δεν είναι δωρεάν.

Σε ποιους απευθύνετε το συγκεκριμένο SEO βιβλίο

Το συγκεκριμένο ebook φτιάχτηκε έχοντας υπόψη τις παρακάτω κατηγορίες:

 • Affiliates.
 • Επιχειρηματίες που έχουν ή σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια online επιχείρηση.
 • SEOists που θέλουν να μάθουν βελτιωμένες τακτικές.
 • Ερασιτέχνες bloggers που θέλουν να εμφανίσουν την ιστοσελίδα τους σε υψηλότερες θέσεις.
 • Marketers, οι οποίοι μόλις μπήκατε στο παιχνίδι του online PR και θέλετε να κερδίσετε από αυτό.

Επειδή γνωρίζω πως θα προκύψουν απορίες, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω facebook, twitter ή email. Ενδεχομένως να μην μπορώ να απαντήσω απευθείας λόγω φόρτου εργασίας, παρόλα αυτά με την πρώτη ευκαιρία θα σας απαντήσω εγώ ή κάποιο άλλο μέλος της ομάδας μου.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

9 Σχόλια στο Άρθρο “SEO Book (Βιβλίο για SEO)


 1. Pingback: SEO Book - SEO ebook - Βιβλίο SEO «

 2. pony on said:

  Δεν βρήκα κάποιο λινκ για να κατεβάσω το βιβλίο παρότι έκανα εγγραφή στο Newsletter.

 3. pony on said:

  Γράψε λάθος τώρα το είδα.

 4. Eleftheria on said:

  μου στείλατε το link αλλά με το που μεταβαίνω στην σελίδα γράφει:”Συγνώμη, δεν υπάρχουν άρθρα με τα συγκεκριμένα κριτήρια”.
  ευχαριστώ
  :))

 5. μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο browser? δεν μου έχει παραπονεθεί κάποιος άλλος για αυτό το πρόβλημα.

 6. βάζεις το email σου και σου έρχεται email. αφού κάνεις επιβεβαίωση σου έρχεται. Φρόντισε απλά να κοιτάξεις μην έχει πάει στα spam.

 7. έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Ελευθερία,
  με το που μεταβαίνω στην σελίδα γράφει:”Συγνώμη, δεν υπάρχουν άρθρα με τα συγκεκριμένα κριτήρια”.

 8. pavlos on said:

  Απο που θα κατεβασω το βιβλιο?με το που μεταβαίνω στην σελίδα γράφει:”Συγνώμη, δεν υπάρχουν άρθρα με τα συγκεκριμένα κριτήρια”

 9. Έκανες κλικ στο url που στέλνεται στο email?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".