Χρήματα μέσω Internet (Δωρεάν Βιβλίο)

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Μάθετε αποτελεσματικές μεθόδους για να βγάζετε χρήματα μέσω internet μέσα από το δωρεάν βιβλίο μας.

Καλωσήρθατε στον οδηγό Βγάζοντας Χρήματα από το Internet. Ο συγκεκριμένος οδηγός φτιάχτηκε τον Μάιο του 2013 και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό τον δωρεάν οδηγό είναι λόγω του τεράστιου όγκου μηνυμάτων και επικοινωνιών που είχα μέσα από το ifeed, το w24, καθώς επίσης και άλλες ελληνικές κοινότητες. Έτσι λοιπόν τον Απρίλιο του 2013 πήρα την απόφαση να ξεκινήσω να γράφω έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς μπορεί κάποιος να προωθήσει επιτυχώς μία ιστοσελίδα και να βγάλει χρήματα από αυτή.

xriamatamesointernet

Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε το βιβλίο μου, θα ήθελα να τονίσω πως ότι έχω γράψει έχουν γίνει με απόλυτη ειλικρίνεια και τα έχω δοκιμάσει στην πράξη. Δεν παρουσιάζομαι ως κάποιος super affiliate. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς που το διαβάζετε είστε, τότε πιθανότατα αυτός ο οδηγός δεν είναι για εσάς.

Σε αυτό τον οδηγό απλώς μοιράζομαι οτιδήποτε γνωρίζω και έχω μάθει μέσα από την εμπειρία μου και τα συνεχόμενη λάθη, ώστε να δώσω την ευκαιρία σε περισσότερα άτομα να καταλάβουν τον εκπληκτικό κόσμο του internet και πως μπορούν να κερδίσουν από αυτόν.

Εάν διαβάσετε αυτό τον οδηγό λεπτομερώς και δοκιμάσετε κάποιες από τις πρακτικές, τότε ίσως να καταφέρετε να βγάλετε χρήματα. Απλώς χρειάζεται να έχετε υπομονή και να κάνετε δοκιμές. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν….

Συμπληρώστε το email σας για να σας στείλουμε το δωρεάν ebook μας. Μέσα στις επόμενες μέρες θα λάβετε επίσης και δωρεάν εκπαιδευτικά βίντεο με τα πρώτα βήματα που ακολουθούμε για να κερδίσουμε τα πρώτα μας χρήματα μέσα από το internet.
Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

7 Σχόλια στο Άρθρο “Χρήματα μέσω Internet (Δωρεάν Βιβλίο)


 1. djossoss on said:

  thanks

 2. Γεια σας, εγώ έχω κάνει εγγραφή, μα το βιβλίο δεν μου το έχετε στείλει, θα μπορέσετε σας παρακαλώ;

 3. Έχεις κοιτάξει και στα spam σου; πιθανότατα να πήγε εκεί.

 4. αν έχει πάει εκεί θα το έχω στείλει για ανακυκλώσει, μπορείτε να μου το ξανά στέλνετε;

 5. Μέσα εκεί έχει επιβεβαίωση και το url. Δες αν είναι εκεί, ειδάλλως να δοκιμάσω να σου ξαναστείλω επιβεβαίωση.

 6. αν το έχεις εύκολο να το ξανά στέλνεις…

 7. Alexandros on said:

  Ενδιαφερον, ευχαριστω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".