Τα επαγγελματικά μας σχέδια για το 2011

Πως θα βγάλουμε χρήματα από το διαδίκτυο.

Τα επαγγελματικά μας σχέδια για το 2011

Postby hidedora » Wed Jan 26, 2011 9:24 pm

Ποιες είναι οι επαγγελματικές σκέψεις σας για το 2011? Εγώ έχω μία εταιρία προώθησης ιστοσελίδων, την seo projects και σκέφτομαι να περάσω περισσότερο χρόνο φέτος στην προώθηση της στα serps :) Στα άμεσα σχέδια μου είναι και το facebook, στο οποίο θα θέλαμε να επεκταθούμε περισσότερο.
hidedora

Re: Τα επαγγελματικά μας σχέδια για το 2011

Postby takissaid » Mon Oct 24, 2011 7:40 pm

Πιστεύω ότι όλοι όσοι γράφουμε αυτή την εποχή στα blogs, forums έχουμε λίγο πολύ τους ίδιους στόχους.
Εγώ έχω δίκό μου CMS (php, mysql) και βλέπω ότι αλλάζουν οι εποχές στο internet. Γινόμαστε όλοι άνθρωποι του SEO ....... όπως οι ασφαλιστές το 1990 βέβαια υπάρχει πολύ μεγαλύτερη προοπτική, αλλά έρχεται και η συγκυρία των εποχών (βλέπε οικονομία).
Πιστεύω ότι internet marketing, social media, smartphone, όλα αυτά μαζί ή πολύ καλά μεμονωμένα είναι το μέλλον για κάποιον νέο της πληροφορικής στην ΕΛΛΑΔΑ.
Προς το παρόν η GOOGLE βγάζει και μοιράζει χρήματα όταν σταματήσει αυτό τη βάψαμε?

Ποιες είναι οι επαγγελματικές σκέψεις σας για το 2011? Εγώ έχω μία εταιρία προώθησης ιστοσελίδων, την seo projects και σκέφτομαι να περάσω περισσότερο χρόνο φέτος στην προώθηση της στα serps :) Στα άμεσα σχέδια μου είναι και το facebook, στο οποίο θα θέλαμε να επεκταθούμε περισσότερο.
takissaid

Re: Τα επαγγελματικά μας σχέδια για το 2011

Postby hidedora » Sat Nov 05, 2011 1:10 pm

takissaid wrote:Ποιες είναι οι επαγγελματικές σκέψεις σας για το 2011? Εγώ έχω μία εταιρία προώθησης ιστοσελίδων, την seo projects και σκέφτομαι να περάσω περισσότερο χρόνο φέτος στην προώθηση της στα serps :) Στα άμεσα σχέδια μου είναι και το facebook, στο οποίο θα θέλαμε να επεκταθούμε περισσότερο.

ποια εννοείς ότι έχεις; την seoprojects.gr ? :oops:
hidedora

Return to Internet Marketing