πως να υποβάλω την ιστοσελίδα μου στα webmaster tools;

Πως θα βγάλουμε χρήματα από το διαδίκτυο.

πως να υποβάλω την ιστοσελίδα μου στα webmaster tools;

Postby TreMor » Wed May 25, 2011 11:53 am

Έχω δει κάποιες διαφημίσεις που λένε ότι σου υποβάλουν την ιστοσελίδα σου σε εκατοντάδες μηχανές αναζήτησης. Αυτό μπορεί να βοηθήσει την εταιρία μου;
TreMor

Re: πως να υποβάλω την ιστοσελίδα μου στα webmaster tools;

Postby hidedora » Wed May 25, 2011 12:19 pm

Προσωπικά δεν θα έμπαινα στον κόπο να βάλω την ιστοσελίδα μου σε χιλιάδες μηχανές αναζήτησης. Ο λόγος είναι απλός. Οι περισσότεροι Έλληνες ψάχνουν στο Google, οπότε το θεωρώ πέταμα χρημάτων...
hidedora

Postby TreMor » Thu May 26, 2011 2:03 pm

Τι πιστεύεις οτι θα άξιζε κανεις να κάνει για αρχή ωστε να προώθησει το blog του?
TreMor

Postby Rapsos13 » Thu May 26, 2011 7:18 pm

Δες αυτό το άρθρο από το ifeed.gr: Σεμινάρια SEO – Συνοπτικός Οδηγός SEO

Υπάρχουν πολυ καλές οδηγίες για να ξεκινήσεις.

Και εκτός από αυτό δες κι το συγκεκριμένο άρθρο:Τρόποι να Αυξήσετε τους Επισκέπτες σας
Blogger/Webmaster στο BeeZz Press
http://beezzpress.com Ενημέρωση 24ώρες
http://beezzpress.com/forum Συζητήσεις/Chating
Rapsos13

Postby hidedora » Thu May 26, 2011 7:57 pm

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Μία μέθοδος που γνωρίζει μεγάλη αύξηση τελευταία, είναι ουσιαστικά η δημιουργία του προσωπικού σου δικτύου από social media + blogs. Μπορείς δηλαδή facebook, twitter, youtube κλπ και όλα αυτά να περιτριγυρίζονται προς το blog σου.

Πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω επίσης ότι είναι σημαντικό να έχουμε δική μας ιστοσελίδα. Αρκετοί έχουν αρχίσει και παραμελούν την ιστοσελίδα τους για χάρη των social networks. Όπως έχω γράψει αμέτρητες φορές, είναι απαραίτητο να οδηγούμε τους επισκέπτες προς το "σπίτι" μας και αυτό δεν είναι άλλο από την ιστοσελίδα μας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού μας ανήκει και δεν έχουμε το φόβο μην διαγράψουν το λογαριασμό μας ή μας λογοκρίνουν. Σκέψου για παράδειγμα να σου έκλειναν το λογαριασμό του twitter που θα μπορούσες να έχεις 50000 φίλους. Ουσιαστικά η online προώθηση της ιστοσελίδας σου θα καταστρεφόταν. Είναι απαραίτητο λοιπόν να ακολουθήσεις μια πιο ολιστική προσέγγιση για την προώθηση του blog σου.
hidedora

Postby TreMor » Thu Jun 02, 2011 6:13 am

σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια μεχρι τώρα hidedora νασε καλα
TreMor

Return to Internet Marketing