stamkalos καλησπέρα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια σχολή εξειδικευμένη στο seo. Ούτε υπάρχουν ουσιαστικά σεμινάρια, τα οποία θα μπορούσαν να σε διδάξουν πραγματικά πως λειτουργεί το seo, ώστε να μπορέσεις να το εκμεταλλευθείς εμπορικά τουλάχιστον. Οι αλγόριθμοι της Google αλλάζουν συνεχώς, οπότε αυτό που χρειάζεσαι είναι συνεχή ενημέρωση από διάφορα ειδικευμένα blogs, δικούς σου πειραματισμούς και ερωτήσεις στα forums.
Ο τελικός μου στόχος είναι η γνώση των εμπορικών δυνατοτήτων του διαδικτύου αλλά όλα αντιλαμβάνομαι, περνούν μέσα από το SEO (και πιθανά τον προγραμματισμό)!
Όσον αφορά αυτό, όπως ίσως να έχεις προσέξει, καμία σχολή δεν το παρέχει για πολλούς και διάφορους λόγους. Για εμένα καλύτερα να ασχοληθείς μόνος σου και να διαβάσεις πάνω στο θέμα.
Καλό θα ήταν επίσης να μάθεις γενικότερα για το internet marketing, παρά για το seo εξειδικευμένα. Το διαδίκτυο γίνεται όλο και πιο πολύπλοκο, οπότε το seo από μόνο του δεν είναι αρκετό. Για την ακρίβεια είναι ένα μικρό παρακλάδι.
Έχω φτιάξει επίσης μερικά εκπαιδευτικά βίντεο πάνω στο seo, μπορείς να τα παρακολουθήσεις εδώ:
Σεμινάρια seo - Συνοπτικός Οδηγός SEOΕπίσης στο blog του ifeed έχω γράψει και αμέτρητες δημοσιεύσεις πάνω στο seo και internet marketing στρατηγικές, οι οποίες θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν. Για οποιαδήποτε βοήθεια θα είμαστε στη διάθεση σου. Μη διστάσεις να ρωτήσεις