Να μισθώσω εταιρία ή να κάνω εγώ seo;

Στρατηγικές και τεχνικές στο SEO και το PPC.

Να μισθώσω εταιρία ή να κάνω εγώ seo;

Postby TreMor » Wed May 25, 2011 11:51 am

Θέλω η ιστοσελίδα μου να έχει καλή θέση στο Google, αλλά δεν έχω αρκετά χρήματα. Υπάρχει περίπτωση να έχω καλές θέσεις στο Google χωρίς να πάρω κάποια εταρεία σεο;
TreMor

Re: Να μισθώσω εταιρία ή να κάνω εγώ seo;

Postby hidedora » Wed May 25, 2011 12:22 pm

Αυτό εξαρτάται πάντα από τον ανταγωνισμό. Υπάρχουν όροι που μπορείς να εμφανιστείς υψηλότερα από τους αντιπάλους σου χωρίς να κάνεις ουσιαστικά seo. Ιδιαίτερα αν έχεις κάποιο blog στην ιστοσελίδα σου και ασχοληθείς, δεν το θεωρώ απίθανο να επιτύχεις υψηλές θέσεις.
hidedora

Postby filgio » Tue Jun 21, 2011 7:59 am

Νομίζω θα συμφωνήσω με hidedora...
Γενικα οι υπηρεσιες online marketing στις οποιες νομίζω συμπεριλαμβανεται και το SEO εχουν παρεξηγηθει λιγο...
νομιζω πως εχει αναφερθει και καπου αλλου οτι οι περισσοτεροι φτιαχνουν ιστοσελιδας σχεδον γιατι πρεπει και οχι γιατι εχουν αντιληφθει την αποτελεσματικοτητα που μπορει να εχει το Ιντερνετ αν χρησιμοποιηθει σαν ολοκληρωμενη λυση marketing...
Βεβαια για να επανελθω νομιζω πως αν ασχοληθει καποιος μπορει να κανει καποιες κινησεις SEO για την ιστοσελιδα του...
Αλλαγή...Αυτός ειναι ο μονόδρομος για εξέλιξη...
http://www.weblift.gr
filgio

Postby hidedora » Tue Jun 21, 2011 9:17 am

Έχεις δίκιο. Υπάρχει ένας πόλεμος στην Ελλάδα για το seo και το internet marketing γενικότερα. Όπως και να το κάνεις όμως αυτές οι υπηρεσίες είναι ουσιαστικά αναπόσπαστο μέρος της διαδικτυακής μας καμπάνιας. Δυστυχώς, οι περισσότεροι φτιάχνουν μια ιστοσελίδα "από αγγαρεία" χωρίς να το βλέπουν ως επένδυση. Επίσης πιστεύουν ότι με κάποιο μαγικό τρόπο η ιστοσελίδα θα μας φέρει χιλιάδες ευρώ χωρίς να ξοδέψουν τίποτα ή ότι δεν θα ασχοληθούν. Στην πράξη οι περισσότεροι βλέπουν ότι το web δεν είναι τόσο φθηνή υπόθεση και απλά αφήνουν την ιστοσελίδα τους...
hidedora

Postby alex_begos » Tue Jun 21, 2011 4:27 pm

τα keywords της σελίδας λαμβάνονται υπόψη και πως μπορώ να εστιάσω σε κάποια συγκεκριμένα keywords?
alex_begos

Postby hidedora » Wed Jun 22, 2011 4:54 pm

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη.
hidedora

Postby elpak » Wed Sep 07, 2011 11:50 am

Ότι πληρώσεις θα πάρεις. και στο seo ισχύει το ίδιο. Βρες επαγγελματία και σε 2 μήνες θα δεις την σελίδα σου στο τοπ3 έναντι 500 ευρώ ΄-)
elpak

Postby spyroskoun » Sat Nov 19, 2011 10:27 am

Με την παρα πολυ μικρη εμπειρια μου απο φιλους και προσωπικη χρηση πιστευω οτι ο Νο1 παραγοντας για να αποφασησεις αν θα πληρωσεις εταιρεια η θα το κανεις μονος σου SEO ειναι ο ανταγωνσισμος.
Αν θες να βρεθεις πρωτος σε μια λεξη που στις μερες μας ειναι φωτια π.χ. SEO, INTERNET MARKETING και τετοια και δεν εχεις πολυ καλες γνωσεις SEO το να πληρωσεις εταιρεια ειναι μονοδρομος.
Αν παλι η λεξη κλειδι σου δεν εχει ανταγωνισμο με καποιες απλες κινησεις με υπομονη και με πολυ προσοχη θα εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα
spyroskoun

Return to SEO | PPC