Το Public Digital Festival σας χαρίζει μοναδικά δώρα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Το Public Digital Festival, που διοργανώνεται για δεύτερη φορά από τα καταστήματα Public (www.public.gr) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και με τη μεγάλη χορηγία του κρουασάν Μolto και του χορηγού τεχνολογίας Samsung μετράει ήδη ένα μήνα που δέχεται τις συμμετοχές του κοινού, χαρίζοντας μοναδικά δώρα στους νικητές του.

Το 2nd Public Digital Festival απευθύνεται στο νεανικό και δυναμικό κοινό που χρησιμοποιεί και δημιουργεί με κάθε μορφής ψηφιακή συσκευή (κινητό τηλέφωνο, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ψηφιακή κάμερα), αγαπά την τέχνη του video και την κινούμενη εικόνα. Ήδη από την 1η Ιουνίου το site του Public Digital Festival (www.publicdigitalfestival.gr) έχει δεχτεί δεκάδες συμμετοχές και στις 6 κατηγορίες, κάτι που αποδεικνύει τη μεγάλη δυναμική του διαγωνισμού και την αποδοχή του από το κοινό.

Κι επειδή τα καταστήματα Public, το κρουασάν Molto και η Samsung εξασφάλισαν μοναδικά δώρα ταξίδια, υποτροφίες, αλλά και μοναδικά δώρα τεχνολογίας Samsung για τους νικητές του Public Digital Festival, ανεβάστε κι εσείς το δικό σας video μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, και διεκδικήστε ένα από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα τα δώρα που χαρίζει το Public Digital Festival είναι τα εξής:

1ο Βραβείο Μεγάλο Βραβείο Κριτικής Επιτροπής: Ταξίδι στον κόσμο του Λανς Φον Τρίερ – ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα μοναδικό ταξίδι στη Δανία για να γνωρίσει από κοντά ένα από τα καλύτερα studios στον κόσμο του γνωστού πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Λανς Φον Τρίερ.

2ο Βραβείο Βραβείο Κοινού: Ταξίδι στο 61ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου από το κρουασάν Molto – Ένα από τα πιο συναρπαστικά φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ευρώπη περιμένει τον νικητή του Βραβείου Κοινού, για να γνωρίσει από κοντά αγαπημένους ηθοποιούς και να απολαύσει πρώτος τις ταινίες που έρχονται.

3ο Βραβείο Κατηγορία «Κάν’ το όπως θες» : Υποτροφία Σπουδών από την ακαδημία τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ εξασφαλίζει μία διετή υποτροφία για την ολοκλήρωση σπουδών στο αντικείμενο ενδιαφέροντός του νικητή.

4ο Βραβείο Κατηγορία «Κοινωνικό Μήνυμα»: Υποτροφία Σπουδών στο τμήμα σκηνοθεσίας της ακαδημίας τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Μια πολύ σημαντική υποτροφία, που θα δώσει τη δυνατότητα στο νικητή να κάνει το χόμπι του επάγγελμα.

5ο Βραβείο Κατηγορία «Video Clip»: Record your group – Ο νικητής της κατηγορίας θα έχει τη δυνατότητα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ηχογραφώντας τη μουσική του σε επαγγελματικό στούντιο ηχογράφησης υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων καθηγητών μουσικής και φωνητικής! Θα αποκτήσει το πρώτο του CD με τη μουσική του και το εξώφυλλο που αυτός θα επιλέξει!

6ο Βραβείο Κατηγορία «Μια εβδομάδα στην πόλη μου»: Ο νικητής θα κερδίσει μια βιντεοκάμερα Samsung HMX-H204 προηγμένης τεχνολογίας για να μπορεί να απαθανατίζει κάθε στιγμή στην πόλη του σε πλούσια, φυσικά χρώματα και με απίστευτες, ρεαλιστικές λεπτομέρειες.

7ο Βραβείο Κατηγορία «Funny Video» : Ο νικητής της κατηγορίας θα κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο Wave της Samsung, τελευταίας τεχνολογίας για να μπορεί να δημιουργεί αλλά και να απολαμβάνει τα βίντεο του στην εξαιρετική οθόνη Super AMOLED ακόμα και κάτω από πολύ έντονο φως.

8ο Βραβείο Κατηγορία «Διακοπές»: Ο νικητής θα κερδίσει ένα Blu- ray player BD-C5500 της Samsung για να απολαμβάνει τα βίντεο των διακοπών του σε 3D Full HD.

Και για όσους από εσάς δε διαθέτετε τον εξοπλισμό για να δημιουργήσετε το δικό σας video, τα Public και η Samsung φρόντισαν και γι’ αυτό. Σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας θα βρείτε shooting corners εξοπλισμένα με φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, κινητά και notebooks Samsung τελευταίας τεχνολογίας, έτοιμα να απογειώσουν τη φαντασία σας.

Κι επειδή καλοκαίρι χωρίς θάλασσα δε γίνεται, το Public Digital Festival, με τη βοήθεια της Samsung, θα βρεθεί στις παραλίες της Θεσσαλονίκης, του Βόλου και των Ιωαννίνων, όπου και θα σας προκαλέσουν να τραβήξετε τα δικά σας, άκρως καλοκαιρινά videos, και να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Αν η διαδικασία σας προκαλεί άγχος, ένα κρουασάν Molto θα σας χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια για να προχωρήσετε με την υλοποίηση του πιο δημιουργικού video. Αν πάλι είστε από εκείνους που δεν κουράζονται ούτε αγχώνονται ποτέ, το κρουασάν Molto θα σας χαρίσει σοκολατένιες στιγμές απόλαυσης τόσο κατά τα «γυρίσματα» όσο και στις υπόλοιπες ώρες της μέρας.

Επισκεφθείτε τώρα το www.publicdigitalfestival.gr, ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής και τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού και διεκδικείστε μοναδικά δώρα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".