Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Το Facebook έφτασε το μισό δις μέλη

Το Facebook έφτασε μισό δις μέλη

ηλεκτρονικό εμπόριο facebookΟ ρυθμός ανάπτυξης του facebook είναι σχεδόν απίστευτος. Το facebook, έφτασε πρόσφατα το μισό δις χρήστες και όπως είναι φυσικό, έχει οδηγήσει αρκετούς επαγγελματίες από τον κόσμο του marketing και των online public relations σε αυτό το είδους του social media marketing, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να το αξιοποιήσουν στην internet marketing στρατηγική τους.

Παρόλα αυτά, έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται φήμες σχετικά με μέλη που δείχνουν δυσαρεστημένοι, λόγω των αλλαγών σχετικά με την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων.

Οι παραπάνω φήμες έρχονται σε αντιπαράθεση βέβαια με το γεγονός ότι το facebook έχει φτάσει το μισό δις χρήστες και του γεγονότος ότι κάθε χρόνο προσθέτονται 200 εκατομμύρια μέλη.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 233 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  2. Το Facebook χρησιμοποιεί BitTorrent.
  3. Το Facebook αναγνωρίζει πρόσωπα
  4. Το Facebook κλείνει το εικονικό κατάστημα δώρων του την 1η Αυγούστου

1 Comment

  1. Το facebook λογω του μεγάλου ογκου χρηστων βοηθαέι και τις εταιρειες μεγαλες και μικρες για marketing είτε ειναι πολυεθνικες ειτε τοπικες.Μπορει μεσα απο τις διαφημισεις η απο την δημιουργια ομαδας να γινει γνωστος σε πιθανους πελάτες και το σημαντικότερο να βρει τοπικους πχ ενα τοπικο μαγαζι να βρει πιθανους πελατες στην πολη του.Βεβαια οι πρακτικες αυτες αλλαζουν καθημερινα απο to facebook κανοντας την ζωη αυτων που ασχολουνται με το facebook marketing δυσκολη αλλα και παλι αξιζει τον κοπο.

Leave a Reply

© 2010 ifeed · Subscribe:PostsComments