Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Ιδέες για το Blog σας

Πριν από κάποιο διάστημα έγραψα ένα άρθρο σχετικά με το πως να βρείτε ιδέες για να γράψετε στο Blog σας. Υπάρχει όμως και μία καλύτερη πηγή από την οποία μπορείτε να πάρετε ιδέες για το τι αρέσει στους αναγνώστες σας και αυτό δεν είναι άλλο από το web analytics πρόγραμμα που έχετε για την ιστοσελίδα σας. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους δημιουργίας περιεχομένου, καθότι έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι ψάχνουν οι επισκέπτες σας όταν μπαίνουν στην ιστοσελίδα.

Όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχει η δυνατότητα να ρωτάτε τον κάθε επισκέπτη τι διαβάζει ή τι του αρέσει στην ιστοσελίδα σας, οπότε βλέποντας το analytic σας είναι ότι καλύτερο για δημιουργία θεμάτων.

Βέβαια, κάποιοι από εσάς ίσως να σκέφτεστε ότι αφού έχετε αναλύσει ένα θέμα, ότι δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσετε ξανά μία δημοσίευση. Σκοπός σας είναι να φτιάχνετε δημοσιεύσεις οι οποίες να έχουν διαφορετικούς όρους μέσα, ώστε να έχετε έτσι περισσότερους επισκέπτες. Για εμένα, το web analytics πρόγραμμα είναι μία από τις βασικές πηγές που έχω δει ότι δουλεύει στο blog μου και πιστεύω ότι θα δουλέψει και για εσάς.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 233 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Κέρδος Από τα Blog μας
  2. WordPress: Εμφανίστε τα τελευταία post έξω από το blog
  3. [Ελληνικό video tutorial] Blog comments και η χρήση τους στο SEO

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments