Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Παρουσίαση e-book: Οδηγός Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων

Δεν είναι λίγα τα βιβλία που κυκλοφορούν στο εξωτερικό πάνω στο seo. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια αντίστοιχη καλή δουλειά για τα ελληνικά επίπεδα, μέχρι που διάβασα το SEO BOOK: ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ του Χρήστου Πασσά.

Τι μου άρεσε σε αυτό τον Οδηγό Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων…

Σε αντίθεση με τα περισσότερα βιβλία (του εξωτερικού) πάνω στο seo, το SEO BOOK: ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, καταφέρνει να παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης, μέσα σε 40 σελίδες.

Αποτελεί έναν εύχρηστο οδηγό για αρχάριους, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.

Αναφέρει πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε συνδέσμους προς την ιστοσελίδα μας, παραθέτοντας ελληνικά και ξένα bookmarking sites και directories.. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθότι το Google δίνει ιδιαίτερη σημασία στη κατάταξη της θέσης μας, αν οι σύνδεσμοι προέρχονται από τοπικές ιστοσελίδες, σχετικού περιεχομένου.

Γίνεται ανάλυση και στα social media, καθώς επίσης και πως θα μπορούσαμε να αυξήσουμε τους επισκέπτες μας από αυτά.

Συνοπτικά, θα έλεγα ότι το SEO BOOK: ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ είναι μία αξιόλογη προσπάθεια, η οποία δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα αντίστοιχους οδηγούς seo, που συναντάμε σε πολυσέλιδα βιβλία του εξωτερικού. Θα συνιστούσα το παραπάνω βιβλίο ιδιαίτερα σε bloggers, που μόλις έχουν ξεκινήσει κάποια σελίδα και θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους ή τα κέρδη τους.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://seoptimization.gr/seo-book.html

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 239 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Συνοπτικός Οδηγός για το PayPal
  2. Κατασκευή Ιστοσελίδων με Joomla (Μάθημα 2)
  3. Κατασκευή Ιστοσελίδων με Joomla (Μάθημα 3)
  4. Κατασκευή Ιστοσελίδων με Joomla (Μάθημα 5)
  5. Κατασκευή ιστοσελίδων με Joomla (μέρος 8ο)

2 Comments

  1. arkas says:

    Μόνο σαν ebook κυκλοφορεί;

  2. Ναι, μέχρι στιγμής κυκλοφορεί μόνο σε ebook, δεν ξέρω αν ο συγγραφέας σκοπεύει να το δημοσιεύσει και σε κανονικό βιβλίο. Πάντως, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά μπορώ να πω.

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments