Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Επικαιρότητα, Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Τα Κέρδη από τα Social Media θα Ξεπεράσουν τα 8 Δις Μέχρι το 2015

H BIA Kesley προβλέπει ότι μέχρι το 2015 αναμένεται αύξηση των εσόδων από τα Ads. Η εταιρία αναφέρει επίσης ότι τα έσοδα θα αυξηθούν από τα 2,1 Δις που είναι σήμερα στα 8 Δις. Αναφέρει επίσης ότι θα είναι μία από τις κύριες μεθόδους internet marketing σε όλους τους κλάδους.

Παρότι τα Social Media δεν έχουν μετρήσιμο δείκτη σε conversion και παρότι έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα ότι τα display ads σε facebook είναι “πέταμα χρημάτων”, οι internet marketers φαίνεται να τα προτιμούν. Μπορεί οι αρχικές καμπάνιες να μην έχουν καλό ROI, αλλά αποκτώντας σταδιακά εμπειρία οι καμπάνιες γίνονται ολοένα και πιο αποδοτικές.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 233 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Social Media ή SEO?
  2. Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα των Social Media
  3. Social Media Trends
  4. Μικρές Επιχειρήσεις και Social Media
  5. Μπορεί να Μετρηθεί το ROI από τα Social Media;

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments