Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Τα Social Media Έχουν υψηλότερο Bounce Rate

Πρόσφατα βγήκε στο φως μία έρευνα της Outbrain που αναφέρει ότι οι επισκέπτες που έρχονται από τα Social Media, έχουν υψηλότερο Bounce Rate σε αντίθεση με τους επισκέπτες που έρχονται από άλλες σχετικές ιστοσελίδες ή που προέρχονται από τα οργανικά αποτελέσματα. Πλέον αρχίζουμε να βλέπουμε και με στοιχεία ότι τα Social Media δεν είναι το “μαγικό χάπι” του Internet Marketing όπως πολλοί υπέθεταν.

Όπως έχουμε δει μέχρι τώρα, η πλειοψηφία των επισκεπτών έρχεται από τις μηχανές αναζήτησης και άλλες ιστοσελίδες. Τα Social Media στέλνουν μόλις το 11%. Εκτός όμως ότι το παραπάνω ποσοστό είναι το μικρότερο, οι επισκέπτες αυτοί δεν παραμένουν στην ιστοσελίδα σας για πολύ.

Βέβαια, τα παραπάνω ποσοστά δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν, αφού οι περισσότεροι επισκέπτες που έρχονται από τα Social Media βλέπουν κάτι στιγμιαία και έπειτα φεύγουν. Εάν είστε ο τύπος που θέλει οι επισκέπτες σας να βλέπουν περισσότερες από μία σελίδες, τότε η καλύτερη λύση είναι να αποκτήσετε κοινό από σχετικές ιστοσελίδες ή ακόμη καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 233 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Social Media ή SEO?
  2. Social Media Trends
  3. Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα των Social Media
  4. Προσέχοντας τη Συμπεριφορά μας στα Social Media
  5. Μικρές Επιχειρήσεις και Social Media

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments