Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Το Google.com έπεσε από Pagerank 10 σε Pagerank 9!

Ίσως αρκετοί από εσάς να παρατήσατε ότι με το νέο pagerank update, το Google.com έπεσε από Pagerank 10 σε Pagerank 9. Βέβαια παραμένει άγνωστο για το αν η Google είχε και στο παρελθόν πραγματικά Pagerank 10, παρόλα αυτά αυτή τη στιγμή έχασε μία μονάδα. Εδώ και αρκετό καιρό βέβαια η Google και γενικότερα η κοινότητα των seoist προσπαθούν να τονίσουν ότι το Pagerank δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αυτό είναι πραγματικότητα, αφού βλέπουμε σελίδες με χαμηλότερο pagerank να εμφανίζονται υψηλότερα στα αποτελέσματα της Google. Ίσως για αυτό και να μείωσε η Google το Pagerank της, προκειμένου δηλαδή να δείξει ότι ο παράγοντας pagerank υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 239 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Θύμα χάκερ έπεσε ο ιδρυτής του Facebook
  2. Pagerank Update Ιουνίου
  3. Pagerank, No Follow, Do Follow Και Τι δεν ξέρουμε.
  4. Google Ban
  5. Google Correlate

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments