Subscribe:Posts Comments

Είστε εδώ: Home » Επικαιρότητα, Τελευταία άρθρα » Ματωμένα Ρόδα, μια πολλά υποσχόμενη ροκ μπάντα

Τα Ματωμένα Ρόδα, είναι μία μπάντα από την Πάτρα, η οποία ξεκίνησε το 2007 με έμπνευση από έντεχνο ροκ, με την αρχική συμμετοχή του Ανδρέα και του Νίκου.

Συνέχισε με την είσοδο του Γιάννη στα πλήκτρα.

Λίγο αργότερα όμως, οι καλλιτεχνικές, αλλά και γενικότερες διαφωνίες, είχαν ως αποτέλεσμα η μπάντα το Σεπτέμβρη του 2008 να αποτελείται μονάχα από φωνή-μπάσο-πλήκτρα.

Τον Ιανουάριο του 2009 η μπάντα διαλύεται ξανά λόγω της έλλειψης κοινού στόχου και προσπάθειας.

Συζητήσεις για τη δημιουργία μιας μπάντας με νέα εντελώς μέλη ξεκίνησε σύντομα μεταξύ του Γιάννη και του Νίκου. Σύντομα, βρέθηκε ντράμερ και κιθαρίστας.

Οι εμπνεύσεις ήταν κοινές, η αυτοπεποίθηση ανέβηκε και ο στόχος πλέον ήταν καθορισμένος, όπως και το ύφος, το οποίο πλέον είχε στραφεί προς πιό σκληρό ροκ.

Το Σεπτέμβρη του 2009 γίνεται μια τελευταία αλλαγή μέλους. Στα ντραμς πλέον ήταν ο Βασίλης, που εξέπληξε με τον όγκο της δουλειάς που έβγαζε από πρόβα σε πρόβα. Στην ηλ. κιθάρα ήταν ο Κώστας που έκανε και αυτός τη διαφορά με την τεχνική, αλλά και την τάση του να μην μένει στα όρια του τραγουδιου και να κάνει το επόμενο βήμα. Η συνεργασία ήταν πιό εύκολη από ποτέ και η μετριοφροσύνη του καθενός στον τομέα του καθώς και η όρεξη για δουλειά, βοήθησε στο να σταθεί η μπάντα ξανά στα πόδια της.

Η μπάντα εμφανίστηκε ζωντανά για πρώτη φορά, μαζί με τους fluff, στο opening event του “3 days live fest” που έλαβε χώρα στο Stone Bar στην Πάτρα στις 5/5/2010.
Το κοινό ανταποκρίθηκε θετικά και ακολούθησε μία δεύτερη εμφάνιση λίγες μέρες μετά στην πρώτη βραδιά του Artware Festival στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών. Στη συναυλία αυτή παρουσίασαν για πρώτη φορά δικό τους κομμάτι, με τίτλο “Οι άγγελοι πέφτουν σαν αστέρια”. Το τραγούδι αυτό ανήκει στη συλλογή με δικά τους κομμάτια με γενικότερο τίτλο “Άγγελοι με ακόμη πιο βρόμικες ψυχές”, στην οποία δουλεύουν από την άνοιξη του 2010.

Τα μέλη:
Ανδρέας Σταθούλιας – φωνή / στίχοι
Νίκος Τζανότης – μπάσο / ακ.κιθάρα / στίχοι
Γιάννης Κόττας- πλήκτρα / φωνητικά
Κώστας Αλεξίου- ηλεκτρική κιθάρα
Βασίλης Κανέλλης- τύμπανα
Η σελίδα τους στο facebook .
Πολύ σύντομα θα έχουμε και τα πρώτα τους ηχογραφημένα τραγούδια, αυτή τη φορά σε studio, αλλά και τις live εμφανίσεις τους στην Αθήνα!
Αναμένουμε λοιπόν, και τους ευχόμαστε, καλή συνέχεια! :)

About the author

Αρτέμης Κ. wrote 82 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα



Αφήστε ένα σχόλιο


© ifeed.gr team 2010 · Subscribe:ΆρθραΣχόλια