Subscribe:Άρθρα Σχόλια

Είστε εδώ: Home » Τελευταία άρθρα » Έρχεται η ταινία από χρήστες του YouTube

Ένα φιλόδοξο πείραμα, που πιθανώς θα δώσει μια νέα διάσταση στον τι σημαίνει «κινηματογράφος» στις μέρες μας, έχουν βάλει μπροστά οι Kevin Macdonald και Sir Ridley Scott, ο πρώτος ως σκηνοθέτης και ο δεύτερος ως παραγωγός, με τη βοήθεια χιλιάδων χρηστών του YouTube.

Πρόκειται για μια πειραματική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Macdonald («Ο Τελευταίος Βασιλιάς Της Σκοτίας»), το υλικό της οποίας όμως θα τραβήξουν διάφοροι χρήστες της ιστοσελίδας YouTube. Συγκεκριμένα, ο σκοτσέζος σκηνοθέτης ζήτησε από τους χρήστες να τραβήξουν πλάνα από την καθημερινότητά τους στις 24 Ιουλίου. Τα πλάνα που θα επιλεχτούν θα μονταριστούν σε μια ταινία-ντοκιμαντέρ με τίτλο «Life In A Day», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance τον Ιανουάριο.

Έχετε 24 ώρες για να καταγράψετε ένα στιγμιότυπο της ζωής σας με την κάμερα, εξηγεί το YouTube στην επίσημη ιστοσελίδα του. Μπορείτε να κινηματογραφήσετε το συνηθισμένο-την ανατολή του ηλίου, τη διαδρομή για τη μετάβαση στην εργασία σας, έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην γειτονιά ή το εξαιρετικό: τα πρώτα βήματα ενός παιδιού, την αντίδρασή σας στο θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, ακόμα και ένα γάμο.

Για περισσότερες πληροφορίες και το trailer του project επισκεφτείτε την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του YouTube.

About the author

wrote 22 articles on this blog.

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.

Σχετικά άρθρα:

  1. Ο Ρεχάγκελ φεύγει, ο Σάντος έρχεται


Αφήστε ένα σχόλιο


© ifeed.gr team 2010 · Subscribe:ΆρθραΣχόλια