Subscribe:Posts Comments

Είστε εδώ: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Η ταχύτερη ευρυζωνική σύνδεση στην Ελλάδα

Κατά την διάρκεια των δοκιμών στο live δίκτυο της, η Cosmote παρουσίασε την ταχύτερη ευρυζωνική σύνδεση, μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, η οποία υλοποιήθηκε από την εταιρία Ericsson.

Η Cosmote αισιοδοξεί, ότι με το dual carrier HSPA Evolution, θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της κινητής ευρυζωνικός στην χώρα μας.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία dual carrier HSPA Evolution που αγγίζει ταχύτητες των 42,2 Mbps, οι συνδρομητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δυνατότητες του Internet με ταχύτητες που δεν ήταν δυνατές μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο θα κάνει το “σερφάρισμα” πολύ πιο άνετο.

Επιπλέον, θα χρησιμοποιείται η τεχνολογία με εξυπνότερο τρόπο, ούτως ώστε να μειωθεί η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα μέσω αποϋλοποίησης και αυξημένης αποδοτικότης, οδηγώντας έτσι σε μία οικονομία χαμηλότερου ενεργειακού αποτυπώματος.

About the author

Αρτέμης Κ. wrote 87 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Σχετικά άρθρα:

  1. Στην Ελλάδα από τις 27 Αυγούστου το iphone 4
  2. Ο Sivert Høyem στην Ελλάδα τον Οκτώβριο
  3. Windows Live Messenger: η δημοφιλέστερη πλατφόρμα επικοινωνίας στην Ελλάδα
  4. Η σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet έγινε εχθές δικαίωμα στη Φινλανδία
  5. Νέα ψηφιακή εποχή στην τηλεόραση


Αφήστε ένα σχόλιο


© ifeed.gr team 2010 · Subscribe:ΆρθραΣχόλια