Subscribe:Άρθρα Σχόλια

Είστε εδώ: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Την McAfee εξαγόρασε η Intel

Για 7,68 δισεκατομμύρια δολάρια εξαγόρασε η αμερικανική εταιρεία Intel την McAfee, γνωστή εταιρεία “αντιβιοτικών” για τους υπολογιστές.

Οι μετοχές πουλήθηκαν για 48 δολάρια τη μία, 60% πάνω από την τιμή κλεισίματος της μετοχής στις αγορές την Τετάρτη (18/8).

Η Intel δήλωσε ευτυχισμένη για την εξαγορά αυτή, καθώς υποστήριξε ότι τώρα η εταιρεία θα γίνει κυρίαρχος στους υπολογιστές , αν και προέβλεψε ότι για τον πρώτο χρόνο ο τζίρος θα μειωθεί.

Η McAfee είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες προστασίας υπολογιστών  με τζίρο 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο, ενώ σύμφωνα με τους αναλυτές η Intel αναμένεται ίσως να έχει πετύχει την καλύτερη επιχειρηματική εξαγορά της τελευταίας δεκαετίας.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Αναστάσιο Λαμπριανίδη, για αυτό το άρθρο.

Related posts:

  1. Η ESET εξαγόρασε εταιρεία κατασκευής Antispam
  2. Η πιστή απομίμηση του iPad, που όμως δουλεύει
  3. Σύντομα κοντά σας ο ανταγωνιστής του iPad

About the Author

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming. Ξεκίνησε δημιουργώντας το πρώτο του blog πριν από καιρό, και τώρα είναι στην διαδικασία δημιουργίας ενός νέου portal.



Αφήστε ένα σχόλιο


© ifeed.gr team 2010 · Subscribe:ΆρθραΣχόλια