Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Τελευταία άρθρα » Κατασκευή Ιστοσελίδων με Joomla (Μάθημα 1)

Μαθήματα Κατασκευής Ιστοσελίδων: Κατασκευή Ιστοσελίδων με Joomla (Μάθημα 1ο)


Εκμάθηση Joomla: Μάθημα 1ο – Εγκατάσταση WAMP Server


Κατασκευή ιστοσελίδων με joomla, μαθήματα κατασκευής ιστοσελίδων με joomlaΤο Joomla είναι ένα βραβευμένο σύστημα διαχείρισης (cms), το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα ιστοσελίδες και διαδικτυακές εφαρμογές, χωρίς να έχετε καθόλου γνώσεις προγραμματισμού. Το Joomla χρησιμοποιείται πλέον από αρκετά μεγάλες εταιρείες του χώρου και μπορείτε να αναπτύξετε portal, διαδικτυακά περιοδικά και εφημερίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα, διαδικτυακά προφίλ μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, προσωπικές ή οικογενειακές ιστοσελίδες

Στο πρώτο μάθημα της σειράς Εκμάθηση Joomla, θα μάθετε πώς να εγκαταστήσετε τον WAMP Server, ένα λογισμικό απαραίτητο για την κατασκευή ιστοσελίδων στον υπολογιστή σας. Αν και το Joomla δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε μία ιστοσελίδα τύπου blog (ιστολογίου), ίσως θα ήταν καλύτερο να μάθετε wordpress, το οποίο είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη και απαιτεί λιγότερο τεχνικές γνώσεις.

Η σειρά εκπαιδευτικών βοηθημάτων που θα ακολουθήσουν, είναι μία προσφορά του ηλεκτρονικού περιοδικού ifeed, καθώς επίσης και του επίσημου forum του, το w24.gr, στο οποίο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, πάνω σε μία ευρεία γκάμα θεμάτων πάνω στο διαδίκτυο, την κατασκευή ιστοσελίδων, αλλά και τρόπους προώθησης τους.



Εάν έχετε κάποια απορία πάνω στο βίντεο, μπορείτε να κάνετε κάποια ερώτηση στο Forum μας.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 240 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

7 Comments

  1. hidedora says:

    thanks! σε μερικά σημεία ρετάρω. Δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με το φακό :)

  2. ak says:

    pia i diafora me to xamp?? pio einai kalitero?

    • Jim says:

      Είναι 2 διαφορετικά προγράμματα που κάνουν το ίδιο πράμα, ποιο είναι το καλύτερο δεν ξέρω όμως εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Xampp

  3. Jim says:

    nice job με τέτοιες οδηγίες μέχρι και η γιαγιά μου θα τα κατάφερνε :)

  4. hidedora says:

    pia i diafora me to xamp?? pio einai kalitero?

    ak, να σου πω την αλήθεια απλά χρησιμοποιώ το wamp επειδή είναι το στάνταρντ που χρησιμοποιούν οι περισσότερη στη βιομηχανία κατασκευής ιστοσελίδων. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το καλύτερο, αν και να σου πω την αλήθεια απλά είναι τι έχεις συνηθίσει.

    nice job με τέτοιες οδηγίες μέχρι και η γιαγιά μου θα τα κατάφερνε
    Ευχαριστώ Jim, όλα τα βίντεο που θα ακολουθήσουν θα είναι σε αυτή τη μορφή. Δεν θα απαιτείται καθόλου γνώσεις προγραμματισμού. Το ίδιο θα είναι και στο ηλεκτρονικό εμπόριο και σε όλες τις κατηγορίες που έχω αναλάβει.

  5. manthos says:

    κατέβασα το wampserver 2.2 και δε μου ανοιγει ο localhost, γιατι?

Leave a Reply

© 2010 ifeed · Subscribe:PostsComments