Επεξεργασία βίντεο από το Youtube

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον sotiriskalathas

Ονομάζομαι Σωτήρης Καλαθάς και είμαι ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα διαδικτύακού marketing. Ακολουθήστε με στο twitter: @sotiriskalathas ή βρείτε με στο http://sotiriskalathas.gr/


Το YouTube ενσωματώνει εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο
Η Google πρόσθεσε στο YouTube τα νέα εργαλεία επεξεργασίας οπτικοακουστικού υλικού έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επεξεργαστούν τα βίντεο που θέλουν να ανεβάσουν στο Youtube.

Η νέα υπηρεσία αυτή επιτρέπει σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας διαμοιρασμού βίντεο, να επεξεργάζονται τα βίντεο που έχουν ανεβάσει αλλά και αυτά που πρόκειται να ανεβάσουν χωρίς να χρειάζεται να έχουν εγκατεστημένο στον υπολογιστή τους κάποιο ειδικό πρόγραμμα.

Τα νέα εργαλεία αυτά προσφέρουν στους χρήστες πολύ βασικές λειτουργίες όπως αλλαγή φωτεινότητας και χρωμάτων, καθώς και μερικά πολύ απλά εφέ.

Σίγουρα μπορεί να μην προσφέρουν επαγγελμάτικά αποτελέσματα όμως είναι πολύ βολικά για κάποιον δεν θέλει να κάνει κάτι πολύ εξειδικευμένο…

Τέλος αν κάποιος χρήστης θέλει να επεξεργαστεί κάποιο video που έχει ήδη ανεβάσει, τότε το νέο επεξεργασμένο βίντεο θα αποθηκευτεί με τις νέες ρυθμίσεις του στην ίδια διεύθυνση URL εκτός αν ανήκει σε κάποιον τρίτο ή αν έχει πάνω από 1000 views που τότε θα αποκτήσει νέα URL.

Δείτε το promo βίντεο στο youtube:
Edit your videos with YouTube

Πηγή: newsit.gr


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Επεξεργασία βίντεο από το Youtube


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".