Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Περιεχόμενο για Blogs

Φτάσατε λοιπόν στο σημείο να θέλετε να δημιουργήσετε ένα Blog για την επαγγελματική σας ιστοσελίδα. Αυτό είναι ότι καλύτερο, αφού οι μηχανές αναζήτησης θέλουν συχνό και ποιοτικό περιεχόμενο για τους χρήστες τους. Επίσης, σας δίνεται έτσι η δυνατότητα να αυξήσετε και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, αφού οι δημοσιεύσεις στα blogs συνήθως στοχεύουν σε long tail keywords. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της ύπαρξης επαγγελματικού blog,  είναι ότι αρκετοί αναγνώστες σας θα σας επισκέπτονται συχνά για να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες. Εάν δεν ξέρετε τι να γράψετε για το εταιρικό σας blog, παρακάτω παραθέτω μερικές ιδέες:

1. Εταιρικά Νέα. Το πλέον κατάλληλο μέρος για να δημοσιεύσετε νέες υπηρεσίες ή προϊόντα, δεν είναι άλλο από το εταιρικό σας blog. Επίσης, μπορείτε να αφήσετε τους υπαλλήλους σας να γράφουν για αυτούς, όπως για παράδειγμα τις γνώσεις που έχουν και γενικά το βιογραφικό τους.

2. Ενημερωτικές Δημοσιεύσεις. Μπορείτε να κάνετε διάφορες ενημερωτικές δημοσιεύσεις, σχετικές με τον κλάδο της εταιρίας σας.

3. Δείξτε τις Γνώσεις σας. Αν και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να δείχνετε τα μυστικά της επιτυχίας σας στους ανταγωνιστές ή στους πελάτες σας, το blog είναι ένας καλός τρόπος να δείξετε σε όλους ότι είστε γνώστης του κλάδου σας.

 

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 239 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. SEO και Διπλότυπο Περιεχόμενο
  2. Πως να Δημιουργήσετε Ελκυστικό Περιεχόμενο για την Ιστοσελίδα σας
  3. Αλλαγή του Αλγόριθμου της Google για το Διπλότυπου Περιεχόμενο
  4. Τα καλύτερα blogs για web designers / developers

3 Comments

  1. εάν έχετε να προτείνετε κάποια άλλα πλεονεκτήματα από τα επαγγελματικά blogs, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

  2. nikos says:

    αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι περισσότεροι επισκέπτες σε μια σελίδα έρχονται από τα άρθρα του blog επαγγελματικού blog μου.
    Εκτός από αυτό, κάποιοι που πήραν μερικά άρθρα μου (κυρίως από blogspot), μετά έβαζαν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα μου με αποτέλεσμα να αποκτώ έτσι συνδέσμους.
    Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η δημιουργία άρθρων για το blog είναι ότι καλύτερο για κάποιον ιδιοκτήτη ιστοσελίδας.

    • Νίκο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Πριν μετατρέψω την ιστοσελίδα μου σε microsite (την seoprojects.gr), είχα πολύ περισσότερους επισκέπτες. Με τη δημιουργία σε microsite, μειώθηκε η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μου κατά 70%.

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments