Περιεχόμενο για Blogs

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Φτάσατε λοιπόν στο σημείο να θέλετε να δημιουργήσετε ένα Blog για την επαγγελματική σας ιστοσελίδα. Αυτό είναι ότι καλύτερο, αφού οι μηχανές αναζήτησης θέλουν συχνό και ποιοτικό περιεχόμενο για τους χρήστες τους. Επίσης, σας δίνεται έτσι η δυνατότητα να αυξήσετε και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, αφού οι δημοσιεύσεις στα blogs συνήθως στοχεύουν σε long tail keywords. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της ύπαρξης επαγγελματικού blog,  είναι ότι αρκετοί αναγνώστες σας θα σας επισκέπτονται συχνά για να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες. Εάν δεν ξέρετε τι να γράψετε για το εταιρικό σας blog, παρακάτω παραθέτω μερικές ιδέες:

1. Εταιρικά Νέα. Το πλέον κατάλληλο μέρος για να δημοσιεύσετε νέες υπηρεσίες ή προϊόντα, δεν είναι άλλο από το εταιρικό σας blog. Επίσης, μπορείτε να αφήσετε τους υπαλλήλους σας να γράφουν για αυτούς, όπως για παράδειγμα τις γνώσεις που έχουν και γενικά το βιογραφικό τους.

2. Ενημερωτικές Δημοσιεύσεις. Μπορείτε να κάνετε διάφορες ενημερωτικές δημοσιεύσεις, σχετικές με τον κλάδο της εταιρίας σας.

3. Δείξτε τις Γνώσεις σας. Αν και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να δείχνετε τα μυστικά της επιτυχίας σας στους ανταγωνιστές ή στους πελάτες σας, το blog είναι ένας καλός τρόπος να δείξετε σε όλους ότι είστε γνώστης του κλάδου σας.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

4 Σχόλια στο Άρθρο “Περιεχόμενο για Blogs


  1. εάν έχετε να προτείνετε κάποια άλλα πλεονεκτήματα από τα επαγγελματικά blogs, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

  2. αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι περισσότεροι επισκέπτες σε μια σελίδα έρχονται από τα άρθρα του blog επαγγελματικού blog μου.
    Εκτός από αυτό, κάποιοι που πήραν μερικά άρθρα μου (κυρίως από blogspot), μετά έβαζαν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα μου με αποτέλεσμα να αποκτώ έτσι συνδέσμους.
    Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η δημιουργία άρθρων για το blog είναι ότι καλύτερο για κάποιον ιδιοκτήτη ιστοσελίδας.

  3. Νίκο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Πριν μετατρέψω την ιστοσελίδα μου σε microsite (την seoprojects.gr), είχα πολύ περισσότερους επισκέπτες. Με τη δημιουργία σε microsite, μειώθηκε η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μου κατά 70%.

  4. Πιστεύω ότι η δημιουργία άρθρων για το blog είναι ότι καλύτερο για κάποιον ιδιοκτήτη ιστοσελίδας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".