Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Το Google+ Μπήκε Δυναμικά στο Παιχνίδι

Το Google+ αν και δεν έχει πολύ καιρό που βγήκε στην κυκλοφορία, ήδη κατάφερε να φτάσει πάνω από 9 εκ. χρήστες παγκοσμίως. Ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες για τη διαδοχή του Google+ ως το νέο Social Network. Παρόλα αυτά είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με αυτές τις δηλώσεις. Σίγουρα είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το Google+ σε beta φάση κατάφερε να φτάσει αυτούς τους αριθμούς, παρόλα αυτά το Facebook δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ας μην ξεχνάμε ότι στο Facebook έχει πέσει και αρκετό χρήμα από τη Microsoft, η οποία ενσωμάτωσε και υπηρεσίες όπως το Skype. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη αυτού του Social Network.

Εσάς η άποψη σας ποια είναι;

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 239 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. KinderMania.gr – Ώρα για παιχνίδι!
  2. Πρόσδεση “παιχνίδι” με το νέο σύστημα της Jeanneau
  3. Google+ Το Νέο Social Network της Google
  4. Google Ban
  5. Google+ Pages

1 Comment

  1. prosfores says:

    paidia akoma to google plus einai se piramatiko stadio ekana etisi alla perimenw eggrisi . pantos logiko itan kapoia stigmi na apofasisi na xtipisi to facebook eixe anevei polu

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments