Πρόσδεση “παιχνίδι” με το νέο σύστημα της Jeanneau

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον kostasm

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα & Τηλεπικοινωνίες από το πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι συνεργάτης του ΤΕΙ Κρήτης.


Το δέσιμο πλέον γίνεται εύκολη υπόθεση για τα Jeanneau

Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ένας ιστιοπλόος είναι η διαδικασία “δεσίματος” στην προβλήτα κάποιου λιμανιού ή σε κάποια ελεύθερη θέση σε μια σχεδόν γεμάτη μαρίνα. Το πρόβλημα αυτό γίνεται ιδιαίτερα έντονο όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες.

Το γαλλικό ναυπηγείο Jeanneau προτείνει ένα νέο σύστημα που απλοποιεί τη διαδικασία της πρόσδεσης στα ιστιοπλοϊκά σκάφη. Με το νέο σύστημα η συγκεκριμένη διαδικασία απλοποιείται αφού προσφέρει δυνατότητα περιστροφής του σκάφους γύρω από τον άξονά του κατά 360 μοίρες. Όσο για τον χειρισμό του, αυτός πραγματοποιείται από ένα joystick που τοποθετείται στο πιλοτήριο, καθιστώντας τους χειρισμούς… παιχνίδι! Το νέο σύστημα ελιγμών της Jeanneau συγκαταλέγεται στον προαιρετικό εξοπλισμό αποκλειστικά των νέων ιστιοπλοϊκών σκαφών.

Δείτε το video

Πηγή youtube


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".