Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Επικαιρότητα, Τελευταία άρθρα » Γιορτάζουμε 1 χρόνο ifeed.gr!

Στις 16 Ιουνίου, το ifeed.gr μας, έκλεισε τον 1ο χρόνο λειτουργίας του.

Το ifeed.gr, η πρώτη οργανωμένη ελληνική κοινότητα για Internet Marketing και Seo, ξεκίνησε να ετοιμάζεται πέρσυ, στις αρχές Ιουνίου, και μέσα σε πολύ λίγες ημέρες, ήταν έτοιμο και ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά.
Η συνεργασία μας λειτούργησε άψογα, καταφέρνοντας τον πρώτο μήνα, σε 14 ημέρες βασικά, να φτάσουμε τα 55 άρθρα.
Μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένα αρκετά δυναμικό ξεκίνημα, που έδειχνε ότι ήρθαμε για να μείνουμε.

Μέσα σε ένα χρόνο λοιπόν, καταφέραμε να πετύχουμε αρκετούς από τους στόχους μας, και αυτή τη στιγμή αριθμούμε 563 άρθρα. Μέσα στα οποία περιλαμβάνονται οδηγοί για SEO, συμβουλές για Internet Marketing, Βοηθήματα υπολογιστών, καθώς και τεχνολογικά νέα.

Όλα αυτά βέβαια, δεν θα είχαν γίνει εάν δεν είχαμε και την στήριξη των αναγνωστών μας, οι οποίοι με τα σχόλια τους, μας δίνουν θάρρος και δύναμη για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Για αυτό και εμείς, επειδή θέλουμε κάπως να τους επιβραβεύσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, αλλά και το ενδιαφέρον τους, θα πραγματοποιήσουμε ορισμένους διαγωνισμούς, όπου μέσα από την διαδικασία της κλήρωσης, θα δοθούν ορισμένα δώρα.

Τα δώρα αυτά, θα δοθούν από χορηγούς μας, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ, καθώς ενισχύουν με τον τρόπο τους την προσπάθεια μας.

About the author

Αρτέμης Κ. wrote 109 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Σχετικά άρθρα:

  1. Εκπαιδευτικές Σειρές (βίντεο) που θα Ακολουθήσουν στο Ifeed
  2. Κερδίστε Χρόνο και Χρήμα από Stock Templates
  3. Δωρεάν Online παιχνίδια για τον ελεύθερο χρόνο σας!
  4. Facebook Pages Posts: Πόσο χρόνο ζωής έχουν;

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments