Κερδίστε Χρόνο και Χρήμα από Stock Templates

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Ίσως να ακούγεται παράλογο ή περίεργο για κάποιους επαγγελματίες, που θεωρώ ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε stock templates για την κατασκευή ιστοσελίδων. Δυστυχώς, έχει επικρατήσει η άποψη σε αρκετούς, ότι αυτοί που χρησιμοποιούν templates είναι άσχετοι με το αντικείμενο ή ότι είναι μια ανήθικη μέθοδος για να βγαίνουν χρήματα.

Πριν μπούμε λοιπόν σε έναν κύκλο διαμάχης μεταξύ αυτών που χρησιμοποιούν templates και τους άλλους που δεν χρησιμοποιούν, ας δούμε αναλυτικά πως τα stock templates, μπορούν να βελτιώσουν τα κέρδη της επιχείρησης μας.

Πρώτα απ’ όλα, είναι απαραίτητο να δούμε ποιοι επαγγελματίες χρησιμοποιούν stock templates. Οι βασικές κατηγορίες είναι δύο:

  1. Αυτοί που έχουν λίγες γνώσεις πάνω στη σχεδίαση ιστοσελίδων.
  2. Αυτοί που γνωρίζουν, αλλά προκειμένου να μπουν στη διαδικασία να φτιάξουν κάτι από την αρχή, προτιμούν να πάρουν ένα έτοιμο theme και να το τροποποιήσουν.

Το ρητό «ο χρόνος είναι χρήμα» ισχύει σε όλους, πόσο μάλλον στους ελεύθερους επαγγελματίες. Στην αγορά, υπάρχουν αυτή τη στιγμή αμέτρητες εταιρίες που πουλάνε ολοκληρωμένα templates, τα οποία μπορούν να παίξουν με ελάχιστες τροποποιήσεις. Επίσης, οι περισσότερες εταιρίες ή ιδιώτες, δεν ενδιαφέρονται αν η ιστοσελίδα τους είναι μοναδική ή δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα για να καταφύγουμε σε custom σχεδιασμό. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν αμέτρητοι ελεύθεροι επαγγελματίες στην Ελληνική αγορά, οι οποίοι κερδίζουν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από αυτού του είδους παροχής υπηρεσιών. Όταν λοιπόν είμαστε ξεκάθαροι με τους πελάτες μας σχετικά με τι τους προσφέρουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσουμε stock templates.

Τώρα ερχόμαστε σε εσάς που σχεδιάζετε μοναδικές ιστοσελίδες. Μπορεί να είστε τρομεροί σχεδιαστές και να είστε στο επίπεδο που είναι και αντίστοιχες εταιρίες με stock templates. Παρόλα αυτά, όντας ελεύθεροι επαγγελματίες,σημαίνει ότι εάν δεν δουλέψετε, δεν θα πληρωθείτε. Εδώ έρχομαι στο ο χρόνος είναι χρήμα και ιδιαίτερα στους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτό ισχύει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ώρα που κερδίζεται, είναι χρήμα στην τσέπη μας, για αυτό και εγώ προτιμώ να χρησιμοποιώ stock templates, ώστε να εκοικονομώ χρόνο.

Τέλος, θα ήθελα να πω πως όπως και τα διάφορα script που βρίσκουμε στην αγορά επί πληρωμή, έτσι είναι και τα stock templates. Είναι εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούμε, ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, μέσα σε λογικά χρονικά όρια. Αγοράζοντας ένα έτοιμο template, γλιτώνουμε αμέτρητες εργατοώρες και καταφέρνουμε να έχουμε χαρούμενους πελάτες, αφού μειώνεται έτσι το κόστος παραγωγής και παραδίδουμε γρήγορα το προϊόν μας.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".