Κέρδος από το Affiliate Marketing

Δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Αν και στην Ελλάδα το Affiliate Marketing είναι ανύπαρκτο, θα προσπαθήσω να δημιουργήσω ένα σύντομο οδηγό για όσους επίδοξους επιθυμούν να δοκιμάσουν αυτή τη μέθοδο απόκτησης κερδών.

1. Βρείτε προϊόντα που αναζητούν οι Έλληνες καταναλωτές. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι μέσω του Keyword Tool της Google. Μέσα από αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δείτε ποιες λέξεις κλειδιά αναζητούν οι Έλληνες χρήστες.

2. Αφού βρείτε τι ψάχνουν οι Έλληνες χρήστες, μπορείτε να βρείτε κάποια ελληνική εταιρία affiliate και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα της. Οι εταιρίες αυτές θα σας προμηθεύσουν με τα απαραίτητα Banners. Κάθε φορά που κάποιος θα κάνει κλικ στο banner και θα αγοράζει ένα προϊόν, θα κερδίζετε ένα ποσοστό.

3. Δημιουργείστε ιστοσελίδες με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε και τοποθετήστε τα banners μέσα στην ιστοσελίδα σας.

Μέσω των παραπάνω affiliate μεθόδων θα καταφέρετε να βγάλετε ένα ποσό, ίσως μεγαλύτερο από αυτό που θα κερδίζατε από το adsence. Στην ουσία δύσκολα θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα πλήρη μισθό με την παραπάνω μέθοδο. Το μόνο που έχω δει να αποδίδει κάποια έσοδα στην Ελλάδα, είναι το affiliate marketing για εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εάν θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο, μπορείτε να δείτε το παρακάτω άρθρο: Χρήματα Μέσω Ίντερνετ.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 279 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Enter Logic - (Κατασκευή Ιστοσελίδων) μία εταιρεία ειδικευμένη στη κατασκευή ιστοσελίδων. Twitter | Facebook.

Related posts:

  1. Χρήματα Μέσω Ίντερνετ – Affiliate Marketing
  2. Internet Marketing – Επεξήγηση ειδικών όρων / ακρωνύμιων

One comment

One Response to “Κέρδος από το Affiliate Marketing”

  1. To teleutaio kairo arxise kati na ginete….ante na doume

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.