Ο Mozilla Firefox 14 για Android είναι γεγονός

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον johnniewalker

Γεια σε όλους. Το όνομα μου είναι Γιάννης και το Χόμπι αλλά και δουλειά μου είναι η τεχνολογία. Γι΄ αυτό δημιούργησα το δικό μου τεχνολογικό Blog (techmaster.gr) για να ενημερωθείτε σχετικά με νέα, rewies, smartphones, tablets , pc's, internet , software, hardware και γενικά ότι σχετίζεται με την τεχνολογία. Ενδιαφέρον αποτελεί η κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.


Νέες βελτιωμένες ταχύτητες και επιδόσεις υπόσχεται το νέο Mozilla Firefox browser για τους χρήστες Android συσκευών.Ο νέος αυτός browser ισχυρίζεται πως είναι η καλύτερη λύση απο κάθε άλλο πρόγραμμα περιήγησης που υποστηρίζει το λειτουργικό που ονομάζεται Android. Και αυτό διότι εμφανίζει αισθητά βελτιωμένες επιδόσεις στην εκκίνηση της εφαρμογής, του χρόνου σχεδιασμού,της περιήγησης,της φόρτισης των ιστοσελίδων αλλά ακόμα και μειώσει της απόκρισης του ζουμ.

Επίσης έχει ενσωματωθεί η “awesome screen” η οποία εμφανίζει όλα τα αγαπημένα site του χρήστη, το ιστορικό, τα δεδομένα φορμών και passwords των άλλων συσκευών. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί έκπληξη διότι τα έχουμε ξαναδεί στον Chrome browser αλλά και στο Safari με το νεο iOS 6. Έκπληξη αποτελεί όμως τόσο η υποστήριξη αναπαραγωγής Flash περιεχομένου οσο και η υποστήριξη τεχνολογιών HTML5 ενώ η οθόνη εκκίνησης είναι ίδια με αυτή της έκδοσης για επιτραπέζιους υπολογιστές. Είναι πλέον διαθέσιμη για κατέβασμα στο Google Play.

Κατέβασμα


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

16 Σχόλια στο Άρθρο “Ο Mozilla Firefox 14 για Android είναι γεγονός


 1. Άιντε να δούμε αν θα γυρίσει το σκηνικό ο νέος firefox. Δύσκολα παρόλα αυτά να χτυπήσουν τον chrome, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται έχει μπει για τα καλά στους υπολογιστές των χρηστών.

 2. H αλήθεια είναι ότι έχει κερδίσει αρκετό έδαφος ο chrome, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
  Εγώ έχω βολευτεί το firefox με τα add-ons που έχω βάλει, οπότε ακόμα παραμένω πιστός. Βέβαια, σε κάποιες εκδόσεις του, υπήρχαν κάποια κολλήματα που με είχαν βάλει σε σκέψεις να δοκιμάσω τον chrome.

 3. Εγώ εδώ και δύο χρόνια σταθερά είμαι στον chrome, με μικρές μεταπηδήσεις στον firefox. Βέβαια, μόλις διορθώθηκαν τα bugs που με ενοχλούσαν στον chrome, άλλα πάλι και πήγα σε αυτόν. Δεν είμαι πιστός σε κάποιον browser, πάω σε όποιον είναι καλύτερος :D

 4. Καλά κάνεις και δεν παραμένεις πιστός σε κάποιον. Εγώ είχα παρακολουθήσει κάποια διάλεξη ενός τεχνικού της Mozilla και επειδή παρακολουθώ και τις εξελίξης της, απλά τη συμπαθώ λίγο περισσότερο. :)

 5. johnniewalker on said:

  Εντάξει η αλήθεια είναι πως ο Firefox έχει ωραία add-ons που κάνουν την ζωή σου ποιο εύκολη. Εγώ βέβαια χρησιμοποιώ chrome. Αργή λίγο στην εκκίνηση αλλά φορτίζουν γρηγορότερα οι σελίδες και γενικά για εμένα είναι ο πιο γρήγορος και ελαφρύς.

 6. Εμένα δεν μου αρέσει και πολύ ο Chrome αλλά επειδή είναι γρήγορος των χρησιμοποιώ.

 7. Αυτό που βρήκα στον chrome είναι ότι έχει καταπληκτική επιθεώρηση στοιχείου και γενικά το μενού του είναι πιο συμμαζεμένο και απλό. Στους άλλους browsers βάζεις οχτακόσιες μπάρες από κάτω :P

 8. Τις μπάρες τις βάζεις και τις βγάζεις μόνος σου, δεν είναι αναγκαστικό να εμφανίζονται. :)

 9. Το ξέρω. Απλά στο chrome είναι πιο minimal το UI.

 10. johnniewalker on said:

  Υπάρχουν και άλλοι browser που τους έχουμε υποτιμήσει όπως το Opera η το Safari το οποίο φέρει τρελές ταχύτητες.

 11. Είμαστε άτομα που ακολουθούμε τη μόδα. Chrome is the true way :D

 12. johnniewalker on said:

  Οκ τότε πάω πάσο :)

 13. Τους είχα δοκιμάσει κάποτε, καλοί φαινόντουσαν, αλλά δεν είχα ασχοληθεί πολύ μαζί τους. Ποιόν απ’τους δύο προτιμάς;

 14. johnniewalker on said:

  safari επειδή έχει πολύ καλές ταχύτητες (φόρτιση σελίδας κλπ) αλλά και το Opera δεν είναι κακό

 15. Τρέφω γενικά μια απέχθεια προς τις apple συσκευές. Γενικά το κόβω να γίνονται χειρότερα από τα windows.

 16. johnniewalker on said:

  Εμένα δεν μου αρέσει γιατί όλοι μιλάνε για αυτήν. δηλ μέχρι και ηλικιωμένους θα δεις που χρησιμοποιούν iphone μόνο και μόνο γιατί είναι apple χωρίς καν να γνωρίζουν της λειτουργίες της συσκευής…Και όσοι χρησιμοποιούν συσκευές της εταιρίας νομίζουν ότι είναι η καλύτερη. Τι κόλλημα έχουν φάει δηλαδή έλεος με την apple

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".