Έρχεται το Firefox 4

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Tον Ιούλιο του 2010 ανακοινώθηκε η πρώτη Beta έκδοση του Firefox4.

Μέχρι σήμερα είμαστε στην 11η έκδοση της δοκιμαστικής φάσης, αλλά όπως αναφέρουν οι μηχανικοί της Mozilla στις 25/2 ημέρα Παρασκευή, δηλαδή αύριο, θα κυκλοφορήσει και επίσημα η σταθερή έκδοση του Firefox4, ενός αναγεννημένου Browser ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και να ανταγωνιστεί τον ανοδικό Google Chrome!

Επίσης, φήμες λένε ότι μέχρι το τέλος του 2011 θα κυκλοφορήσουν και οι έκδοσεις 5, 6, 7 για τον δημοφιλή Browser.

Το γεγονός αυτό, ακούγεται εντυπωσιακό και για πολλούς απίθανο, αλλά απ’ότι λένε οι ανανεώσεις μέσα από τη νέα βάση που δημιούργησαν θα είναι πολύ πιο εύκολες, και έτσι θα καταφέρνει να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τους “αντιπάλους” του.

Ορίστε και ένα βίντεο για να πάρετε μία ιδέα.

Firefox 4 Beta 11 Preview & Review!Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Έρχεται το Firefox 4


  1. εντάξει λίγο κουφό μου ακούγεται να βγουν τόσες νέες εκδόσεις μέσα σε ένα έτος!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".