Subscribe:Άρθρα Σχόλια

Είστε εδώ: Home » Σπορ, Τελευταία άρθρα » “Χάλκινος” ο Δρυμωνάκος στα 200μ. πεταλούδα

Ο 26χρονος κολυμβητής, ο οποίος είχε δείξει την καλή αγωνιστική του κατάσταση από τον προηγούμενο Μάιο, όταν επέστρεψε επίσημα στις πισίνες μετά από τον διετή αποκλεισμό του για ντόπινγκ, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 200μ. πεταλούδα με χρόνο 1:57.10.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε για άλλη μία φορά, για τρίτη συνεχόμενη για την ακρίβεια, ο Πολωνός Πάβελ Κορζενιόφσκι με 1:55.00 και το ασημένιο ο Ρώσος Νικολάι Σκβόρτσοφ με 1:56.13.

Ο δεύτερος Έλληνας εκπρόσωπος που έδωσε τον παρών στον τελικό, ήταν ο Στέφανος Δημητριάδης, ο οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό, και τερμάτησε όγδοος με χρόνο 1:59.70.

Οι δηλώσεις του Δρυμωνάκου μετά την επιτυχία του:

Επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και ξαφνικά βρέθηκα σε αυτούς τους μεγάλους αγώνες. Παρ’ όλα αυτά, έκανα μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Αισθάνθηκα την έλλειψη αγώνων κατά τη διάρκεια του τελικού. Σιγά-σιγά όμως αυτό θα φύγει και θα μπορώ να κολυμπάω καλύτερα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια έμαθα ότι δεν είναι το παν να κερδίζεις αλλά να κάνεις αυτό που αγαπάς

No related posts.

About the Author

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming. Ξεκίνησε δημιουργώντας το πρώτο του blog πριν από καιρό, και τώρα είναι στην διαδικασία δημιουργίας ενός νέου portal.



1 Σχόλιο

  1. teo says:

    “Τα δύο προηγούμενα χρόνια έμαθα ότι δεν είναι το παν να κερδίζεις αλλά να κάνεις αυτό που αγαπάς”

    Ωραία φράση… αυτό είναι και το νοήμα του αγνού αθλητισμού και του εφ αγωνίζεστε.

    Αξιοπρεπής δήλωση από τον Δρυμωνάκο. Δέχετε αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν με αξιοπρέπεια και κάνει μια νέα αρχή με πραγματικό νόημα.

Αφήστε ένα σχόλιο


© ifeed.gr team 2010 · Subscribe:ΆρθραΣχόλια