Subscribe:Άρθρα Σχόλια

Είστε εδώ: Home » Αυτοκίνητο, Τελευταία άρθρα » Οι τιμές του… TΤ του λαού!

Ξεκίνησε η διάθεση ενός εκ’ των πιο πολυαναμενόμενων αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το RCZ θα πωλείται από τις εκθέσεις της Peugeot στη χώρα μας από σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου με την τιμή του να ξεκινάει από τα 29.880 €, με τον 1,6lt κινητήρα απόδοσης 156 ίππων.

Θα υπάρχει και ισχυρότερη έκδοση με τον 1600άρι κινητήρα που θα αποδίδει 200PS, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 34.880 €. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η έκδοση Yerling τόσο για την εμφάνιση του (φωτογραφία) όσο και για τον εξοπλισμό της, το όνομα της οποίας, στην γλώσσα των ιπποδρομιών, σημαίνει το πολλά υποσχόμενο άλογο, η οποία μ ετον κινητήρα των 156 ίππων, κοστίζει 33.880 ευρω.








Πηγή protothema.gr/car-and-speed

Related posts:

  1. Αποκάλυψη: Το Νέο Smart
Tags: , , ,

About the Author

Ο Γιώργος δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση και διαχείρηση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη επειχηρήσεων. Τα ενδιαφέροντα του επεκτείνονται στο χώρο του διαδικτύου, internet marketing, software development, και γενικά με οτιδήποτε έχει σχέση με νέες καινοτομίες. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, τα αυτοκίνητα και τη μουσική.



Αφήστε ένα σχόλιο


© ifeed.gr team 2010 · Subscribe:ΆρθραΣχόλια