Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Αλλαγές στο Blogger

Δεν έχουν σταματημό φέτος οι αλλαγές στη Google, η οποία αποφάσισε να κάνει facelift και στο Blogger. Εκτός από τις αλλαγές στο ίδιο το λογισμικό, αναμένεται να γίνουν και αλλαγές και στο όνομα. Το όνομα που αναμένεται να έχει είναι Googleblogs αντί για blogspot. Το νέο layout για το πως αναμένεται να γίνει το blogger, μπορείτε να δείτε στο draft.blogger.com.

Όπως βλέπουμε ο σχεδιασμός έγινε ακόμη πιο απλός και είναι πιο λευκό. Το analytics θα έχει επίσης δικό του τομέα, στο νέο ανανεωμένο layout. Στον τομέα earnings πιθανότατα να είναι ακόμα πιο αναλυτικά τα εισοδήματα από το Adsence.

Σε γενικές γραμμές η Google είναι όλο εκπλήξεις αυτό το έτος. Αυτό πιθανότατα να σηματοδοτεί και η μαύρη μπάρα που πρόσφατα έβαλε στη μηχανή αναζήτηση της.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 239 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Δημιουργήστε μία Φόρμα Επικοινωνίας για το Blogger

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments