Αλλαγές στο Blogger

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Δεν έχουν σταματημό φέτος οι αλλαγές στη Google, η οποία αποφάσισε να κάνει facelift και στο Blogger. Εκτός από τις αλλαγές στο ίδιο το λογισμικό, αναμένεται να γίνουν και αλλαγές και στο όνομα. Το όνομα που αναμένεται να έχει είναι Googleblogs αντί για blogspot. Το νέο layout για το πως αναμένεται να γίνει το blogger, μπορείτε να δείτε στο draft.blogger.com.

Όπως βλέπουμε ο σχεδιασμός έγινε ακόμη πιο απλός και είναι πιο λευκό. Το analytics θα έχει επίσης δικό του τομέα, στο νέο ανανεωμένο layout. Στον τομέα earnings πιθανότατα να είναι ακόμα πιο αναλυτικά τα εισοδήματα από το Adsence.

Σε γενικές γραμμές η Google είναι όλο εκπλήξεις αυτό το έτος. Αυτό πιθανότατα να σηματοδοτεί και η μαύρη μπάρα που πρόσφατα έβαλε στη μηχανή αναζήτηση της.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".