Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Η Kaspersky Lab και η M86 Security επεκτείνουν την παγκόσμια συνεργασία τους

Η M86 Security, κορυφαία εταιρεία με εξειδίκευση στη real-time ασφάλεια στο Διαδίκτυο και στην προστασία των email από απειλές, προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με την Kaspersky Lab. Στο πλαίσιο αυτό, η M86 θα μπορεί να προσφέρει τις δυνατότητες antivirus ελέγχου της Kaspersky Lab στους χρήστες των λύσεων Μ86 MailMarshal SMTP, M86 MailMarshal Exchange και M86 WebMarshal products.

«Η συνεργασία με την M86 είναι πολύτιμη για εμάς, καθώς επεκτείνεται η απήχηση της καινοτόμου τεχνολογίας antivirus ελέγχου της Kaspersky Lab. Η τεχνολογία αυτή ήταν ήδη διαθέσιμη στους χρήστες της λύσης M86 Secure Web Gateway και προσφέρεται πλέον σε ολόκληρη τη γκάμα λύσεων ασφάλειας της εταιρείας», δήλωσε ο Peter Merkulov, Vice-President of the Technology Alliances Business Division της Kaspersky Lab. «Η κοινή προσπάθεια των δυο εταιρειών προσφέρει στους χρήστες των λύσεων της M86 ένα προηγμένο και αξιόπιστο εργαλείο για την εξουδετέρωση απειλών όπως ιοί, worms, rootkits, spyware και άλλα είδη κακόβουλου λογισμικού», συμπλήρωσε.

Η Kaspersky Lab προσφέρει τεχνολογίες antivirus ελέγχου στην Μ86 από το 2006. Η πρώτη λύση της Μ86 που αξιοποίησε τις τεχνολογίες αυτές ήταν η M86 Secure Web Gateway.

«Η συνεργασία μας με την Kaspersky Lab αποτελεί μέρος της δέσμευσης μας για την ανάπτυξη συμμαχιών και την αναζήτηση τρόπων για την παροχή ακόμη πιο ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας», δήλωσε ο Werner Thalmeier, Vice-President of Product Management της M86 Security. «Έχοντας προσθέσει αυτή την κορυφαία τεχνολογία στο «οπλοστάσιο» της M86, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών στους πελάτες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τις λύσεις ασφάλειας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαθέτουμε», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

About the author

Αρτέμης Κ. wrote 110 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Σχετικά άρθρα:

  1. Νέο προϊόν από την Kaspersky Lab,το Kaspersky Pure

Leave a Reply

© 2010 ifeed · Subscribe:PostsComments