Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Πώς να διαγράψετε αρχεία ή φακέλους, τα οποία δε σας επιτρέπει ο υπολογιστής!

Πολλές φορές θα σας έχει τύχει, όπως και σε εμένα, να πάτε να διαγράψετε ένα αρχείο ή φάκελο και ο υπολογιστής να μη σας αφήνει για τον οποιοδήποτε λόγο. Με τη βοήθεια ενός προγράμματος θα καταφέρετε να διαγράψετε αυτά τα αρχεία. Δείτε πώς να το κάνετε.

Αν βαρεθήκατε να βλέπετε μηνύματα όπως το παραπάνω που δείχνει η εικόνα, κατεβάστε το Unlocker, κάντε το εγκατάσταση και ξεμπερδέψατε.

Πώς δουλεύει το πρόγραμμα

Αφού το έχετε εγκαταστήσει, ας πούμε ότι πηγαίνετε να διαγράψετε ένα αρχείο και ο υπολογιστής σας βγάζει το μήνυμα της παραπάνω εικόνας. Όχι, δεν τσαντίζεστε με τον υπολογιστή σας. Κάνετε δεξί κλικ με το ποντίκι στο αρχείο αυτό και μετά πατάτε Unlocker. Το αρχείο αυτό θα χρησιμοποιείται από κάποια άλλη εφαρμογή, την οποία και μπορείτε να κλείσετε πατώντας Ξεκλείδωμα. Ύστερα, θα δείτε ότι μπορείτε να διαγράψετε το αρχείο.

Η διαδικασία είναι απλή, εύκολη και γρήγορη! Μην αφήνετε τον υπολογιστή να κάνει ότι θέλει εκείνος, αλλά μονάχα ότι θέλετε εσείς. ;)

About the author

wrote 4 articles on this blog.

Σχετικά άρθρα:

  1. Συντήρηση υπολογιστή, διαγράφοντας άχρηστα αρχεία
  2. Υπολογιστής Καρπού από τη Sony
  3. Υπολογιστής θα συμμετάσχει σε …τηλεπαιχνίδι
  4. Πως να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο facebook

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments