Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Μετάφραση κειμένου και ολόκληρης ιστοσελίδας

Το διαδίκτυο ξέρουμε όλοι ότι προσφέρει απίστευτα πράγματα. Ένα από αυτά είναι η μετάφραση ενός κειμένου σε πραγματικό χρόνο, κάτι που φάνταζε απίστευτο πριν κάτι χρόνια. Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να επικοινωνήσουμε με οποιονδήποτε στον κόσμο μιλώντας τη δική του γλώσσα, χωρίς να τη γνωρίζουμε απαραίτητα.

Τη μετάφραση μπορούμε να την πετύχουμε έχοντας απλά σύνδεση στο ίντερνετ. Θα χρησιμοποιήσουμε τον μεταφραστή της Google, όπως προδίδει και η εικόνα παραπάνω. Για να φτάσετε στο μεταφραστή, μπείτε πρώτα google.gr και μετά θα δείτε στο μενού επάνω αριστερά τη λέξη Μετάφραση. Πατήστε την.

Τώρα βρίσκεστε ένα βήμα πριν τη μετάφραση που θέλετε να κάνετε. Στο κενό πλαίσιο που βλέπετε, μπορείτε να κάνετε 3 ειδών μεταφράσεις:

1) Να προσθέσετε κείμενο με αντιγραφή/επικόλληση
2) Να προσθέσετε το link κάποιας ιστοσελίδας και να γίνει μετάφραση της ιστοσελίδας αυτής
3) Να προσθέσετε δικό σας κείμενο πληκτρολογώντας

Αφού επιλέξετε ένα από τα τρία, μετά επιλέγετε τη γλώσσα του κειμένου που θέλετε να μεταφράσετε (εκεί που αναγράφεται Μετάφραση από). Αν δε γνωρίζετε τι γλώσσα είναι αυτή, τότε υπάρχει η επιλογή εντοπισμός Γλώσσας. Μετά επιλέγετε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να γίνει η μετάφραση ( εκεί που αναγράφεται Μετάφραση σε) και τέλος πατάτε Μετάφραση.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός, το οποίο την ώρα που πληκτρολογείται εσείς το κείμενο, βλέπετε από κάτω να γίνεται την ίδια στιγμή και η μετάφραση. Αυτή είναι και η μεγάλη δύναμη της τεχνολογίας άλλωστε…

About the author

wrote 28 articles on this blog.

Σχετικά άρθρα:

  1. Προώθηση ιστοσελίδας – Google Adwords ή SEO
  2. Pagespeed, το Νέο Εργαλείο για να Βελτιώσετε την Ταχύτητα της Ιστοσελίδας σας

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments