Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Γιατί Προτιμούμε Συμβουλές από Ξένους και Όχι από Φίλους μας

Οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα θυμόμαστε τις μανάδες μας που μας έλεγαν να μην παίρνουμε γλυκά και σοκολάτες από ξένους. Σύμφωνα με έρευνα από τη ΜΕΕΒΟ, φαίνεται πως οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τη γνώμη αγνώστων από τη γνώμη φίλων και συγγενών. Ας δούμε κάποια από τα στατιστικά λοιπον.

  • 53% των ερωτηθέντων θέλουν να λάβουν γνώμη για ένα θέμα από κάποιον γνώστη, αλλά που να μην τον ξέρουν.
  • Το 38% των ερωτηθέντων προτιμά να λαμβάνει συμβουλές από ανώνυμες πηγές για προϊόντα ή υπηρεσίες.
  • Το 43% θα απευθυνόταν σε άγνωστους για συμβουλές ή συνταγές μαγειρικής, ενώ μόνο το 22% θα απευθυνόταν σε άτομα που ξέρει.

Βέβαια το γεγονός ότι οι περισσότεροι ζητάμε συμβουλές από αγνώστους δεν είναι καινούριο. Αυτό είναι λογικό αφού όταν ρωτάμε συμβουλές σε αγνώστους δεν υπάρχει καμία δέσμευση για το αν τελικά θα το κάνουμε έτσι όπως μας λένε. Σκεφτείτε για παράδειγμα να ρωτήσετε τους γονείς σας τι χρώμα θα ήθελαν να βάψετε το δωμάτιο. Εάν αυτοί ήθελαν άσπρο και εσείς μπλε, τότε ενδεχομένως να υπήρχε πρόβλημα αν κάνατε αυτό που πιστεύατε εσείς.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 239 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Γιατί Χάνετε τους Φίλους σας στα Social Media
  2. Συμβουλές για Επιλογή Domain
  3. Κοινωνικές Εκδηλώσεις, Γιατί Δεν Πρέπει να τις Αποφεύγουμε
  4. Γιατί τα social media αποτελούν καλύτερη επένδυση από το seo για τους Bloggers!
  5. Έτοιμα CMS, Γιατί τα Υποτιμούμε;

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments