Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Επικαιρότητα, Τελευταία άρθρα » Το Facebook έχει αρχίσει να χάνει μεγάλο ποσοστό χρηστών

Σύμφωνα με το Business Insider, το Facebook έχει αρχίσει να χάνει αρκετούς χρήστες στις χώρες που πρωτοξεκίνησε και ουσιαστικά ωρίμασε. Το τελευταίο έτος το Facebook έχασε πάνω από 6 εκατομμύρια χρήστες στην Αμερική ( από 155.2 εκατομμύρια έπεσε στα 149.4), ενώ στον Καναδά σημείωσε μείωση της τάξης του 8%. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι το Facebook αντιμετωπίζει κάποια κρίση ή ότι είναι έτοιμο να κλείσει. Είναι φυσικό πως κάποιοι χρήστες δεν παραμένουν ευχαριστημένοι από κάποιες υπηρεσίες και μετά από κάποιο διάστημα τις διακόπτουν. Όπως και να ‘χει είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός ότι πάνω από τους μισούς Αμερικανούς έχουν Facebook.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 239 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Offline Marketing Μήπως Έχει Αρχίσει να Γίνεται Εύκολο;
  2. Facebook: εκτέθηκαν προσωπικά δεδομένα 500 εκ. χρηστών
  3. Tο Facebook σπάει το φράγμα των 500 εκατ. χρηστών
  4. Ο Πελάτης Δεν Έχει Πάντα Δίκιο
  5. Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση e-shops 2010

2 Comments

  1. Το Facebook στην Ελλαδα όμως έχει αρκετο μέλλον και θα αργήσει να συμβει κατι τέτοιο και εδω

    • Βασικά και στην Ελλάδα είναι αρκετοί που φτιάχνουν λογαριασμό και μετά από μερικό καιρό τον κλείνουν για τον άλφα ή βήτα λόγο. Σε καμία περίπτωση όμως η μείωση χρηστών δεν σημαίνει ότι το facebook δεν τα πάει καλά. Το αντίθετο συμβαίνει αφού κοντεύει να καταπιεί όλα τα άλλα social networks εκτός από το twitter.

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments