Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Το Facebook και το Linkedin πιο διάσημο από το Twitter

Η πιο πρόσφατη έρευνα της microbusiness vistaprint έδειξε κάποια ενδιαφέρονται στατιστικά για το ποια social networks χρησιμοποιούν οι μικρές επιχειρήσεις και εταιρίες. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της vistaprint από τις 1200 επιχειρήσεις που ρωτήθηκαν, οι 65% χρησιμοποιούν τα social media για την προώθηση της εταιρίας τους. Συγκεκριμένα:

49% ανέφερε ότι χρησιμοποιεί το Facebook ως το κύριο Social Media.

7% ανέφερε ότι το Linkedin είναι μία σημαντική πλατφόρμα για την προώθηση της εταιρίας τους.

3% λιγότερο από 3% χρησιμοποιεί το Twitter.

 

Αν και περίμενα ότι το facebook θα είναι πολύ πιο μπροστά από τα άλλα social media, πραγματικά μένω έκπληκτος που βλέπω το twitter τόσο πίσω σε σχέση με το linkedin. Αυτό αποδεικνύει επίσης ότι το twitter έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του μέχρι να πείσει τους μικροεπιχειρηματίες ότι μπορεί να αποδώσει.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 239 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Οι κορυφαίοι παίκτες στα γήπεδα του Twitter
  2. Case Study: Το Twitter στα SERP
  3. Twellow: Directory για Twitter Accounts
  4. Αποκτείστε Επισκεψιμότητα από το Twitter
  5. Το Facebook Συνεχίζει να Εξαπλώνεται

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments